SUDAČKI EKSPERT

Strahonja o slučaju Bebek: Nezgodna situacija, treba biti oprezan što ćete govoriti

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Strahonja o slučaju Bebek: Nezgodna situacija, treba biti oprezan što ćete govoriti
29.09.2021.
u 21:01
- Trebamo biti oprezni, što, kada, kako i na koji način ćete izgovoriti. Tako da svatko od nas nosi odgovornost. Ali vjerujem da se ovakve stvari više neće događati.
Pogledaj originalni članak

Marijo Strahonja, HTV-ov sudački ekspert, u emisiji uoči utakmice Lige prvaka komentirao je spornu snimku Ivana Bebeka.

- Nezgodna situacija, disciplinska komisija HNS-a vidjet će i utvrditi što se na kraju dogodilo. A generalno - sportaši, pa čak i suci, dio su javnog života i jednostavno mi smo pod budnim okom - rekao je Strahonja i dodao:

- Trebamo biti oprezni, što, kada, kako i na koji način ćete izgovoriti. Tako da svatko od nas nosi odgovornost. Ali vjerujem da se ovakve stvari više neće događati.

Podsjećamo i da je ranije ovoga tjedna Strahonja ustvrdio da je Bebek pogriješio što nije svirao jedanaesterac za Hajduk nakon kontakta De Haasa i Marka Livaje. 

Livaja je protestirao pa je dobio žuti karton, a navijači su vrijeđali Bebeka pa je još i Hajduk kažnjen s 50.000 kuna. Sporna snimka na kojoj je navodno Bebek nastala je nakon toga susreta, a možete je poslušati u nastavku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

Avatar southman
southman
07:19 30.09.2021.

Sramotno je koliko suci zakidaju Dinamo već 20 g. Nikad onakav kontakt nad Livajom ne bi sudili penal za Dinamo. Njima sude penale samo kada nema kontakta !

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:50 30.09.2021.

Pa svi vide da se osijeku i ovima majstorima mora sve i svašta suditi....bebek je u pravu

DU
Deleted user
22:04 29.09.2021.

Ha ha, strahonja (nomen est omen) kaze :"Trebamo biti oprezni, što, kada, kako i na koji način ćete izgovoriti.." . Pa vidimo svaki ponedjeljak na tv, kad god je neka dvojbena situacija on ide "niz dlaku" hajdukovim navijacima. Pa i kad je ovito da nije dobra odluka on kaze sto ovi zele cuti.