Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJA O PRAVNOJ ZAŠTITI

Novinar kojeg je Bebek navodno izvrijeđao: Nevjerojatno da se koristi takvim rječnikom, vidi se odnos prema Hajduku

Split: Atmosfera na Poljudu uoči početka utakmice Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
29.09.2021.
u 16:45

- Nevjerojatno mi je da se jedna javna osoba koristi takvim rječnikom. Mislim da se iz njegovog vokabulara također može iščitati odnos HNS-ovih sudaca prema Hajduku svih ovih godina.

U javnost je procurila audiosnimka u kojoj navodno HNL sudac Ivan Bebek pokušava pojasniti zašto u nedjelju na Poljudu nije sudio penal za Hajduk protiv Lokomotive.

>> Poslušajte spornu izjavu

Pretpostavlja se da je snimka nastala nakon teksta urednika Dalmatinskog portala Blaža Duplančića u kojem je komentirao suđenje na utakmici, a u razgovoru za Večernji dugogodišnji Hajdukov kroničar nam je kazao:

- Nevjerojatno mi je da se jedna javna osoba koristi takvim rječnikom. Mislim da se iz njegovog vokabulara također može iščitati odnos HNS-ovih sudaca prema Hajduku svih ovih godina. Dalje od toga ne bih ništa komentirao - kazao nam je Duplančić koji nakon objave audiosnimke na mnogobrojnim portalima razmišlja i o pravnoj zaštiti.

Podsjećamo, na snimci se između ostalog čuje sljedeće:

- Prvo taj Blaž Duplančić, to je jedno obično štene koje je bilo oslobođeno tjelesnog... Pričao sam s pet splitskih novinara i oni kažu da ni njima to nije dovoljno za kazneni udarac. Naravno, oni nemaju muda to napisati. Blaž Duplančić je uvijek bio takav i on će umrijeti takav. To je jedno obično smeće.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar jocker-3
jocker-3
17:59 29.09.2021.

A tko je i što je taj Duplančić,on zna samo za nk hajduk,on je uvijek pristran kad se spomene ajduka a nevidi njihove mane...ovaj puta je očito kako je Livaja htio iznuditi penal,sudac je sudio dobro...

MK
MKinkognito60
17:46 29.09.2021.

Što se tiče nogometa, nisam navijač niti jednog kluba jer već iz osamdesetih znam kako su sposobni nmještati rezultate, nisu vrijedni gubljenja živaca. Niti jednom nisam naišao na osudu huiganskih akcija izvan igrališta tobožnjih navijača. Što se tiče Hajduduka, na žalost Hajduk prečesto okrivljuje sudce za svoje neuspjehe, toliko često pa skoro nitko u to ne vjeruje. Uvrijeđeni novinar može biti neznam kakva legenda ali ipak pristran, Blaž Duplančić bi morao znati kako je pisanje optužujućih članaka o sucima bez dokaza, u puno država kazneno djelo. I u Hrvatskoj postoji mogućnost progona i ne samo privatnom tužbom.

AP
apathylolz
05:24 30.09.2021.

Samo je rekao sto cijela Hrvatska misli i zna. Godinama prozivaju sve i svakoga za svoje pogreske. Sad kad ih netko prozove radi toga, prave se Englezi. Licemjerje do bola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije