Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUDAČKI EKSPERT
Povratak na članak

Strahonja o slučaju Bebek: Nezgodna situacija, treba biti oprezan što ćete govoriti

- Trebamo biti oprezni, što, kada, kako i na koji način ćete izgovoriti. Tako da svatko od nas nosi odgovornost. Ali vjerujem da se ovakve stvari više neće događati.

Komentari 6

Avatar southman
southman
07:19 30.09.2021.

Sramotno je koliko suci zakidaju Dinamo već 20 g. Nikad onakav kontakt nad Livajom ne bi sudili penal za Dinamo. Njima sude penale samo kada nema kontakta !

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
00:50 30.09.2021.

Pa svi vide da se osijeku i ovima majstorima mora sve i svašta suditi....bebek je u pravu

VL
DU
Deleted user
22:04 29.09.2021.

Ha ha, strahonja (nomen est omen) kaze :"Trebamo biti oprezni, što, kada, kako i na koji način ćete izgovoriti.." . Pa vidimo svaki ponedjeljak na tv, kad god je neka dvojbena situacija on ide "niz dlaku" hajdukovim navijacima. Pa i kad je ovito da nije dobra odluka on kaze sto ovi zele cuti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.