Opet u nevolji

Stipe Miočić prokomentirao najnoviji Jonesov skandal

Foto: Screenshot
Stipe Miočić
Foto: Screenshot
Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Stipe Miočić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Stipe Miočić
24.12.2018.
u 14:27
Jonesu je u tijelu pronađen nedopušten metabolit zbog kojeg je upravo odslužio 15-mjesečnu suspenziju
Pogledaj originalni članak

Kada analitičari, novinari, pa čak i drugi sportaši govore o UFC borcima koji su sigurno čisti i nikada ne uzimaju dopingom, ime Stipe Miočića uvijek je na samom vrhu!

Bivši UFC prvak uzoran je sportaš koji je svaki dopinški test koji je bio stavljen pred njega u dugoj karijeri uspješno prošao. Njegov fizički izgled je impresivan, ali u isto vrijeme prirodan i konstantan, pa je Miočić smatran uzoritim sportašem koji može biti primjer drugima.

To se ne može reći za Jona Jonesa, koji se ponovno našao u dopinškom skandalu. Teško je uopće reći kojem po redu. Jonesu je u tijelu pronađen nedopušten metabolit zbog kojeg je upravo odslužio 15-mjesečnu suspenziju. No ovaj put je USADA zaključila da je sve u redu i da se radi o ostacima ostataka pa Jones neće biti suspendiran, prenosi Fightsite.

S time se barem za sada ne slaže komisija u Nevadi koja Jonesu ne želi izdati licenciju. Zbog toga je UFC prisiljen preseliti čitav UFC 232 u kalifornijski Inglewood, gdje je na vlasti Jonesu sklonija komisija s Andyjem Fosterom na čelu.

Jonesov novi dopinški skandal prokomentirali su mnogi borci i drugi akteri iz MMA svijeta. Malo je reći da ne vjeruju bivšem prvaku i njegovim tvrdnjama da je čist.

Oko Jonesova novog pada oglasio se i naš Stipe Miočić. Bivši prvak i dalje čeka rasplet situacije na vrhu teške divizije i strpljivo čeka povratak. U međuvremenu prati što se događa s njegovom ''firmom''. A što misli o Jonesovu novom dopinškom skandalu? Komentirao ga je s tek nekoliko riječi! Kratko, ali jasno…

“Ja sam uvijek čist. Ja treniram i pijem Modelo”, napisao je Stipe.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BA
barbaizamerike
15:03 24.12.2018.

Iznenadim se mnogo puta kad Amerima kazem da sam Hrvat jer vecina njih mi nakon toga spomene Stipu Miocica .Hvala Stipe ponosni smo zbog tebe

GV
golub Vaso
16:44 24.12.2018.

UFC je cirkus kao i oni kečeri