Čast i odgovornost

Slovenac Skomina sudi finale Lige prvaka

Foto: Reuters/Pixsell
Damir Skomina
Foto: Reuters/Pixsell
Damir Skomina
Foto: Reuters/Pixsell
Damir Skomina
14.05.2019.
u 15:45
Finalni susret Europske lige između Arsenala i Chelsea, koji je na rasporedu 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Baku, sudit će Talijan Gianluca Rocchi
Pogledaj originalni članak

Slovenski sudac Damir Skomina dobio je čast voditi finale nogometne Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama koje će se igrati 1. lipnja u Madridu na stadionu Wanda Metropolitano.

Skomini će asistirati sunarodnjaci Jure Praprotnik Robert Vukan.

- Suđenje u finalu Lige prvaka predstavlja mi iznimnu čast, ali i donosi još veću odgovornost - kazao je 42-godišnji Slovenac.

Za Skominu će to biti treće finale nekog europskog kupa nakon što je 2017. sudio u finalu Europske lige između Manchester Uniteda i Ajaxa, a godinu dana ranije vodio je i utakmicu Superkupa između Chelseaja i Atletico Madrida.

Finalni susret Europske lige između Arsenala i Chelsea, koji je na rasporedu 29. svibnja na Olimpijskom stadionu u Baku, sudit će Talijan Gianluca Rocchi.

Asistirat će mu sunarodnjaci Filippo Meli i Lorenzo Manganelli, četvrti sudac bit će Talijan Daniele Orsato, a VAR sudac bit će još jedan Talijan, Massimiliano Irrati.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DU
Deleted user
21:45 14.05.2019.

Čestitke Hrvatu iz Kopra.

IK
Ikonoklast
16:08 14.05.2019.

Kako to da nije nas Bruno "VAR" Maric? To je neka urota. Nasi suci su najbolji na svijetu kaze Vucemilovic i HNS.

OL
Oldmarinero
01:00 15.05.2019.

E da ih delegira Kulušić sudio bi B.Marić, a pomoćnici Jović , Pajač i par Osječana.