Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovo u zagrljaju

Real razgalio Bobana: Skočio je iz stolice kada je vidio tko izlazi iz publike

Zvonimir Boban
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/5
14.05.2019.
u 14:45

Studente je na stadionu Santiago Bernabeu najprije pozdravio ravnatelj škole Emilio Butragueño, a uoči Bobanova ulaska u dvoranu prvi je govor odražao trener košarkaške momčadi Reala Pablo Laso.

Zvonimir Boban, legendarni hrvatski nogometaš koji danas radi kao savjetnik predsjednika FIFA-e, doputovao je u ponedjeljak u Madrid gdje je kao uvaženi gost kluba sudjelovao na otvaranju takozvanog Bijelog tjedna Realove sveučilišne škole.

Studente je na stadionu Santiago Bernabeu najprije pozdravio ravnatelj škole Emilio Butragueño, a uoči Bobanova ulaska u dvoranu prvi je govor odražao trener košarkaške momčadi Reala Pablo Laso.

Domaćini su nekadašnjem kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije priredili lijepo izneđenje, te se Boban silno razveselio kada je ugledao tko kao poseban gost ulazi u dvoranu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WhiteWeek ❤️❤️ Спасибо @greatrealmadrid3.0 🙏🏼

A post shared by Lukita Fanpage by Oxana (@modricista10_) on

Naravno, bio je to Luka 'Lukita' Modrić, sadašnji hrvatski kapetan, koji se s Bobanom srdačno izgrlio ispred studenata, a gosti su ujedno dobili prigodu vidjeti i snimku njihova susreta lani u Kijevu tek što je Real svladao Liverpool s 3:1 u finalu Lige prvaka.

Dobio je Boban i zgodan poklon, dres Luke Modrića s potpisom i posvetom.

Komentara 20

MJ
mjelenovic
14:51 14.05.2019.

Zvone je legenda

Avatar tituš
tituš
15:32 14.05.2019.

legenda i najbolji igrač iz prošle godine sa bivšim kapetanom Dinama i reprezentacije!

PR
prajdali100
15:37 14.05.2019.

Dvije istinske veličine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije