S europskih terena

Remi Leicestera i WBA, Celta u gostima razbila Las Palmas

Foto: Reuters/Pixsell
Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
Leicester
Foto: Reuters/Pixsell
Leicester
16.10.2017.
u 23:34
WBA je u vodstvo sjajnim golom iz slobodnog udarca s 25 metara doveo Chadli (63), a liscima je bod spasio Mahrez (80)
Pogledaj originalni članak

U posljednjoj utakmici 8. kola engleske lige Leicester i West Bromwich Albion igrali su 1:1 (0:0). Goste je u vodstvo sjajnim golom iz slobodnog udarca s 25 metara doveo Chadli (63), a domaćima je bod spasio Mahrez (80).

WBA je 10. s deset bodova, dok je Leicester i dalje u zoni ispadanja, 18. sa šest. Na vrhu je Manchester City s 22 boda, dva manje ima drugi Manchester United.

U 8. kolu španjolske lige Celta je u gostima pobijedila Las Palmas s 5:2 (2:0). Gosti su vodili sa 5:0 pogocima Emrea Mora (16), Iaga Aspasa (20, 49, 76) i Pabla Hernandeza (71), a domaći su poraz ublažili u završnici golovima Vitola (90) i Loica Remyja (90+3).

Celta je sada 10. s 11 bodova, dok je Las Palmas pao u zonu ispadanja, 18. je sa šest.Na vrhu je Barcelona s 22 boda, četiri manje ima druga Valencia, a pet treći Real Madrid.

Dvobojem novih prvoligaš zaključeno je 8. kolo talijanskog prvenstva. Verona je na svom terenu svladala Benevento s 1:0 (0:0).Strijelac gola vrijednog tri boda bio je Romulo u 74. minuti.

Ovom pobjedom Verona je pobjegla iz zone ispadanja, sada je 16. sa šest bodova, dok je Benevento na dnu bez bodova.Na vrhu je Napoli s maksimalnih 24 boda, dva više od drugog Intera.     

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.