OSIM GVARDIOLA

Pogledajte koliko Livaković vrijedi nakon Katara, još dva vatrena postala skuplja

Foto: SUHAIB SALEM/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Lee Smith/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Quarter Final - Croatia v Brazil
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
23.12.2022.
u 19:04
Popularni Livi, smatraju mnogi, nepravedno je ostao zakinut za Zlatnu rukavicu, nagradu koja ide u ruke najboljem vrataru Mundijala. Unatoč novom ažuriranju, vrijedio je i više u jednom trenutku karijere, čak 15 milijuna.
Pogledaj originalni članak

Transfermarkt je ažurirao vrijednosti za mnoge igrače koji su nastupili na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Joško Gvardiol postao je najskuplji stoper svijeta, o čemu smo pisali, a porast bilježe još trojica hrvatskih reprezentativaca. Jedan od njih je, jasno, Dominik Livaković.

Popularni Livi, smatraju mnogi, nepravedno je ostao zakinut za Zlatnu rukavicu, nagradu koja ide u ruke najboljem vrataru Mundijala. Na kraju je pripala Argentincu Emilianu Martinezu, koji je tijekom SP-a imao čak triput manje obrana od čuvara mreže Dinama. Livaković je s dosadašnjih osam i pol milijuna skočio na 14 milijuna eura. Vrijedio je i više u jednom trenutku karijere, čak 15 milijuna.

Ali je zato Josip Juranović stigao do tržišnog vrhunca. Nova cijena mu je devet milijuna eura, najveća dosad, a sve je rezultat očito sjajnih nastupa na desnom beku vatrenih, osobito protiv Brazila u osmini finala natjecanja. S druge strane, iako nije igrao previše, plus je zaslužio i Borna Barišić - sa šest na šet i pol milijuna eura. 

Sva ažuriranja pogledajte OVDJE

>> Mamić: 'Ako vi dozvolite da ovakve 'fukare' ruše naš klub, ja to ne mogu vjerovati'

KOMENTAR GLAVNOG UREDNIKA

Dražen Klarić: Dugo nisam gledao Hrvatsku, a onda su se posložile kockice. Pet poteza Dalića mijenja sve

Dugo nisam gledao utakmice hrvatske reprezentacije. Krenulo je sve od onog nesretnog poraza Hrvatske od Turske u Beču. Nikada brže nisam napustio Beč kao te večeri. Nikine (Kranjčarove) suze zapečetile su moju odluku. Reprezentacija je stavljena na čekanje. Bijeg od problema, samozavaravanje, a možda jednostavno zasićenost “povijesnim” utakmicama koje su se izmjenjivale kao na filmskoj vrpci. Kod nas je uvijek sve veće od života, nacija ekstremnih emocija kojoj od euforije do destrukcije treba manje nego putničkom zrakoplovu do Katra.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.