NHL liga

Pobjeda Washingtona u produžetku

Foto: Reuters/PIXSELL
Pobjeda Washingtona u produžetku
07.11.2017.
u 11:13
Toronto Maple Leafs su sinoć nakon raspucavanja sa 4-3 pobijedili Las Vegas Golden Knightse
Pogledaj originalni članak

Washington Capitals su sa 3-2 slavili u produžetku protiv Arizona Coyotesa, a pobjednički gol zabio je  John Carlson 46 sekunde prije kraja.

Devante Smith-Pelly i Alex Ovechkin su također bili strijelci za Capitalse (8-6-1) koji su u prvoj trećini gubili 2-0. Braden Holtby je obranio 24 udarca za treću uzastopnu pobjedu Capitalsa. 

Golove za  Coyotes (2-12-2) su zabili Clayton Keller i Christian Fischer.


 
Toronto Maple Leafs su sinoć nakon raspucavanja sa 4-3 pobijedili Las Vegas Golden Knightse 

Mitchell Marner je zabio u raspucavanju za pobjedu Maple Leafsa (9-7-0), a Nazem Kadri je bio dvostruki strijelac u prvoj trećini, dok je James van Riemsdyk zabio jedan gol. Andersen je obranio 25 udaraca prema vratima Toronta.

James Neal, Reilly Smith i Deryk Engelland su zabili po gol za  Golden Knights (9-4-1), a Maxime Lagace je upisao 22 obrane. 

Detroit Red Wings su u gostima sa 3-2 svladali Vancouver Canuckse, a gol za pobjedu zabio je Tomas Tatar koji je tako stigao do svog 200. boda u NHL-u.

Tatar je zabio nešto više od minutu prije kraja. Martin Frk i Darren Helm su također postigli pogotke za Red Wingse (8-7-1), a Jimmy Howard je obranio 26 udaraca. 

Golove za Canuckse zabili su Daniel Sedin i Michael Del Zotto u zadnjoj trećini. 

Boston Bruins (6-4-3) su sa 5-3 bili bolji od Minnesota Wilda.

Sean Kuraly, Jake DeBrusk, Frank Vatrano, Torey Krug i Tim Schaller su postigli pogotke za Bruinse,  a Nino Niederreiter, Eric Staal i Granlund su bili strijelci za Wild (5-6-2).

New York Rangersi su zabili tri od četiri gola u zadnjoj trećini iz situacije s igračem više za svoju četvrtu pobjedu zaredom od 5-3 nad Columbus Blue Jacketsima.

Kevin Shattenkirk, Chris Kreider i Pavel Buchnevich su zabili gol iz situacije s igračem više u zadnjoj trećini. Michael Grabner je bio dvostruki strijelac, a Henrik Lundqvist je obranio 22 udarca za New York (7-7-2).

Artemi Panarin, Josh Anderson i Oliver Bjorkstrand su zatresli mrežu Rangersa, a Sergei Bobrovsky je obranio 21 udarac za Columbus (9-5-1).

Winnipeg Jets su zabili tri gola u prvoj trećini i produljili pobjednički niz na osam utakmica svladavši sinoć sa 4-1 Dallas Starse. 

Mark Scheifele je zabio

dva gola, a Patrik Laine i Kyle Connor po jedan za Jetse. Jedini strijelac za Dallas bio je Jamie Benn. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.