NEUMJESNO

Neymar se pokušao oprostiti od Stephena Hawkinga, ali je samo razljutio navijače

Foto: Reuters/PIXSELL
Neymar se pokušao oprostiti od Stephena Hawkinga, ali je samo razljutio navijače
15.03.2018.
u 12:01
– Moraš imati pozitivan stav i izvući najbolje iz situacije u kojoj se nalaziš – citirao je Neymar slavnog fizičara.
Pogledaj originalni članak

Nogometaš PSG-a Neymar pokušao se oprostiti od poznatog britanskog teoretskog fizičara Stephena Hawkinga koji je jučer preminuo u dobi od 76 godina, no navukao je bijes brojnih pratitelja na društvenim mrežama.

Brazilac se fotografirao u invalidskim kolicima budući da se oporavlja od loma kosti u stopalu te iskoristio citat slavnog fizičara:

– Moraš imati pozitivan stav i izvući najbolje iz situacije u kojoj se nalaziš – citirao je Neymar slavnog fizičara.

Odmah su krenuli negativni komentari na Twitteru koji Neymarov potez smatraju neumjesnim. Korisnicima nije jasno kakve veze ima Neymarova lakša operacija i amiotrofična lateralna skleroza koja je Hawkinga najveći dio života prikovala uz invalidska kolica.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

DU
Deleted user
13:30 15.03.2018.

Nista neobicno za Neymara.

VO
vorda400
13:07 15.03.2018.

Previše udaraca loptom u glavu i evo debila

VI
viluk007
13:20 15.03.2018.

i gdje isčitavate da se Neymar ruga, čemu to nabacivanje na čovjeka koji je u svom poslu genijalac kao i Hawking u svom. veće ruglo ste vi koji tako pišete jer izmišljate ruganje.