Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Točno u podne

Sve je moguće: ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka u petak

Barcelona - Chelsea
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
15.03.2018.
u 00:27

Prve utakmice četvrtfinala igrat će se 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja. Finale je 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu

Ždrijeb četvrtfinala nogometne Lige prvaka održat će se u petak, 16. ožujka u Nyonu. Ždrijeb će biti otvoren, pa međusobno mogu igrati klubovi iz istih zemalja. 

Prve utakmice četvrtfinala igrat će se 3. i 4. travnja, a uzvrati su 10. i 11. travnja. Finale je 26. svibnja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Barcelona - Chelsea
1/17

Plasman u četvrtfinale izborili su Barcelona (Špa), Bayern München (Njem), Juventus (Ita), Liverpool (Eng), Manchester City (Eng), Real Madrid (Špa), Roma (Ita) i Sevilla (Špa).

Komentara 4

KO
kordunmoj75
05:47 15.03.2018.

Sve ce da bude opet namjesteno,jer UEFA nce dozvoliti da na primjer igra Real-Braca,jer bi Real izbacio Barcu,a to bi bio smak svjeta,a li se nadajmo dace Barca zapasti Bayerna,pa da ih svabe izbace.

LK
lomas.kusic
06:22 15.03.2018.

Parovi cetvrtfinala: Sevilla -Roma Liverpool-Barcelona Juventus-Manchester City Real -Bayern

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije