KAKO JE TO MOGUĆE?!

Nevjerojatno! Zbog gluposti u NBA finalu smije mu se čitav svijet, a LeBron je bijesan

Foto: REUTERS
Nevjerojatno! Zbog gluposti u NBA finalu smije mu se čitav svijet, a LeBron je bijesan
Autori Hina, Marko Pavić
01.06.2018.
u 09:30
- Mislio je da je gotovo i da imamo koš prednosti - objasnio je trener Clevelanda Tyronn Lue pogrešku svojeg igrača Smitha
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Golden State Warriorsa nakon produžetka pobijedili su Cleveland sa 124:114 u prvoj utakmici finalne serije NBA lige. Cleveland je u napetoj završnici propustio odnijeti vrijednu pobjedu, unatoč briljantnoj večeri LeBrona Jamesa koji je završio dvoboj sa 51 košem.  

U završnih 4.7 sekundi osnovnog dijela, pri vodstvu domaće momčadi 107:106, George Hill je zaradio dva slobodna bacanja i ubacio prvo za 107:107, ali promašio u drugom pokušaju. 

No, J.R.Smith je uhvatio loptu pokraj Kevina Duranta i neshvatljivo odjurio od koša, kao da je Cleveland u vodstvu, na užas LeBrona Jamesa koji je prvo tražio loptu, a onda pokušao pozvati minutu odmora, ali je tada vrijeme već isteklo. U produžetku je Golden State iskoristio priliku i u prve tri minute serijom 9:0 zapečatio pobjedu.   

A zašto je J.R.Smith to napravio? Zato što nije znao koji je rezultat!

- Mislio je da je gotovo i da imamo koš prednosti - objasnio je trener Clevelanda Tyronn Lue.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
10:10 01.06.2018.

OPET NASLOV SMIJE MU SE CIJELI SVIJET ?!?!?!?!? Momak igra finale NBA ima milijarde dolara a maloumni vecernji list bez trunke postovanja , kulture pisanja ismijava finalistu NBA koji je prosle godine usao u NBA i ima 21 godinu za razliku od autora clanka sa cca 37g i 5500kn placom.. Stvarno birate i rijeci i naslove svaka vam cast

GE
generaly
14:13 01.06.2018.

GSW su pobijedili, ali ta pobjeda ne zaslužuje poštovanje, nisu zasjenili srčanu ekipu Cavaliersa.

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
11:34 01.06.2018.

Ne opravdavam ja gresku ali ovakvi naslovi su zalisni i prikaz IQ novinara .. Pa napise nezapamcen gaf, nevjerojatna greska stajala pobjede nakraju krajeva da su to neki amateri ajde ok pa to su ljudi sa 20 godina odricanja zivljenja za sport treninga i treninga sto je rezultitalo finalom NBA uzorom mladezi milijunima na racunu .. I sada NASLOV SMIJE MU SE CIJELI SVIJET e pa ja mu se divvim za svaki doble doble a ovo JBG desilo se meni SE NE MOZE DESITI jer nemam ni biti u prilici da mi se desi ;)