BIVŠI REALOVAC

Na naslovnicama: Dinamo dovodi Čileanca hrvatskih korijena za tri milijuna eura

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Na naslovnicama: Dinamo dovodi Čileanca hrvatskih korijena za tri milijuna eura
09.09.2020.
u 17:53
Kuscevic ima i jedan nastup za reprezentaciju Čilea, a u redovima Universidada je standardan te je četiri puta s momčadi osvojio naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Treba istaknuti i da je 24-godišnjak kao mladi nogometaš jednu sezonu odigrao za U19 momčad Real Madrida
Pogledaj originalni članak

Na svim sportskim naslovnicama i portalima u Čileu (ADN Sports, ESPN Chile...) danas je osvanulo da je transfer stopera Benjamina Kuscevica u zagrebački Dinamo iz čileanskog velikana Universidad de Catolica dovršen.

Čileanac koji ima i hrvatsku putovnicu, budući da nosi hrvatske korijene, će potpisati ugovor na pet godina, a hrvatski prvak bi za njega trebao platiti dva i pol milijuna eura što bi s bonusima trebalo narasti na minimalno tri milijuna eura. 

Kuscevic ima i jedan nastup za reprezentaciju Čilea, a u redovima Universidada je bio standardan te je četiri puta s momčadi osvojio naslov prvaka u domaćem prvenstvu. Treba istaknuti i da je 24-godišnjak kao mladi nogometaš jednu sezonu odigrao za U19 momčad Real Madrida

Ako iz Dinama ode Joško Gvardiol, što je sve izglednije, plavi moraju krpati na stoperskim pozicijama, a ovakav potez je dobrodošao
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
Marsijanac
00:27 10.09.2020.

Kuscevic je brz , decko ima dobro dugo dodavanje. Bit ce kvaliteta vise za Dinamo...

VL
vladek
06:43 10.09.2020.

Dinamu treba jedan odličan napadač,

MA
Marsijanac
20:38 09.09.2020.

Nadam se da Mamic nije toliko lud da proda Joska za manje od 40 milijuna. Ako Felix vrijedi vise od 100 onda Gvardiol vrijedi barem 80.