PROBLEMI U ROMI

Mourinho ljutit: Nogometaši uopće ne spavaju, cijelu noć igraju Fortnite

Mourinho ljutit: Nogometaši uopće ne spavaju, cijelu noć igraju Fortnite
02.08.2021.
u 22:13
– Fortnite je noćna mora. Nogometaši ostaju budni cijelu noć i igraju to sr*nje a sljedeći dan imaju utakmicu – sažeo je svoje, očito nepopularno mišljenje.
Pogledaj originalni članak

Legendarni nogometni trener Jose Mourinho priprema se za prvu sezonu na čelu kluba Roma, a jedan od velikih problema predstavlja mu opsesija igrača popularnom igricom Fortnite. Nogometaši je igraju po cijelu noć i uopće ne spavaju, požalio se Mourinho.

Dok traju posljednje provjere snaga uoči početka Serie A 22. kolovoza, Mourinho je u videu koji je Roma objavila na društvenim mrežama odgovarao na pitanja. Jedno od pitanja dotaknulo se popularne igrice koju Portugalac nije štedio.

– Fortnite je noćna mora. Nogometaši ostaju budni cijelu noć i igraju to sr*nje a sljedeći dan imaju utakmicu – sažeo je svoje, očito nepopularno mišljenje. Neki od najboljih svjetskih nogometaša su Fortnite fanatici, igraju ga Harry Kane, Neymar, Dele Alli, čak i Pele, a njihovi likovi nalaze se unutar same igre. Veliki zaljubljenik u Fortnite je i Stipe Miočić, a igra ga i Zlatan Ibrahimović koji svoju strast često dijeli na društvenim mrežama.

Mourinho je u svibnju  potpisao trogodišnji ugovor s Romom gdje će, prema pisanju talijanskih medija, imati godišnju plaću od sedam milijuna eura. Mourinho se vratio  u Italiju nakon 11 godina. Vodio je Inter dvije godine (2008. – 2010.) i osvojio je dva državna prvenstva, a u sezoni 2009.– 2010. trostruku krunu (Ligu prvaka, Serie A i talijanski kup).

Fortnite je pušten u javnost u srpnju 2017. Originalna verzija osmišljena je za četiri igrača koji preživljavaju u postapokaliptičnom svijetu, no zbog sve veće popularnosti multiplayer igara, proizvođač ove igre Epic Games odlučio je napraviti verziju Fortnitea koju može igrati 100 igrača odjednom. Ta je verzija puštena u javnost u rujnu 2017. godine i zove se Fortnite Battle Royale. Igra je krajem 2018. imala više od 200 milijuna aktivnih igrača, a oni na njoj provode toliko vremena da je Netflix izjavio kako Fortnite smatra većom konkurencijom od televizijske mreže HBO.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.