Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šou na konferenciji

Mourinho trgao stvari pa ispalio: Sve u Manchesteru i Chelseaju bila je 'katastrofa'

FILE PHOTO: Tottenham Hotspur manager Jose Mourinho is sacked
Foto: Toby Melville/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/7
09.07.2021.
u 10:20

Vjetar je snažno udarao u platno na prozoru, a buka je smetala Portugalcu pa je ustao te potom rukama potrgao platno.

Doček koji su navijači Rome priredili portugalskom stručnjaku Joseu Mourinhu jasno govori kakvu je energiju donio u Rim. I kakva su očekivanja od Special Onea.

Dvorana u kojoj je održao konferenciju za novinare bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, a Portugalac nije propustio izgovoriti riječi kojima je zagolicao maštu romanista obećavši da će rimski klub osvojiti neki trofej u sljedeće tri godine. Istaknuo je i kako ga je oduševio doček te klub.

A gdje je Mourinho, tu je zajamčen i šou. Pa je tako bilo tijekom prve konferencije. U jednom trenutku vjetar je snažno udarao u platno na prozoru. Buka koja se stvarala zasmetala je portugalskom treneru pa je nakratko prekinuo svoje izlaganje, ustao te potom rukama potrgao platno. Nakon toga vratio se za stol, ispričao novinarima te nastavio konferenciju.

Kako je izgledalo Mourinhovo trganje platna pogledajte OVDJE.

Foto: EXPA/PIXSELL

Nije propustio priliku ni da se sarkastično požali na tretman koji je imao u bivšim klubovima, poput Manchester Uniteda i Tottenhama.

– Ja sam žrtva svog uspjeha i toga kako ljudi vrednuju moje rezultate. U Manchesteru sam osvojio tri titule što je nekima, očito, katastrofa. U Tottenhamu sam dobio otkaz nekoliko dana prije finala Liga kupa. S Chelseajem sam osvojio naslov. To je učinak u moja posljednja tri kluba. Dakle ono što je za mene ''katastrofa'', netko nije postigao tijekom cijelog života. Moja je krivica – sarkastičan je bio Portugalac.

Video – Mourinho došao u svlačionicu čestitati igračima Dinama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije