'Pomeli' konkurente

Ludilo u svlačionici: poznati klub uz narodnjake slavio veliki uspjeh

Foto: Reuters/Pixsell
Ludilo u svlačionici: poznati klub uz narodnjake slavio veliki uspjeh
29.04.2018.
u 09:54
Trener Andreazzoli Aurelio zaslužan je što njegova momčad ove sezone igra odlično i koja je uvjerljivo prva sa 77 bodova
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Empolija vratili su se u prvu talijansku ligu. Četiri kola prije kraja prvenstva Empoli je domaćim remijem protiv Novare (1:1) osigurao promociju u viši razred. 

U momčadi igraju Slovenac Miha Zajc, Rade Krunić iz BiH, dvojica srpskih igrača Nikola Pejović i Nikola Ninković koji je na posudbi iz Genoe te Albanac Frederic Veseli. Sve su to igrači koji se dobro poznaju pa ne čudi kako se u Empolijevoj svlačionici slavilo uz narodnjake.

Trener Andreazzoli Aurelio zaslužan je što njegova momčad ove sezone igra odlično i koja je uvjerljivo prva sa 77 bodova.

Grčevita borba vodit će se za drugo mjesto koje vodi u Serie A, jer je od 2. do 8. mjesta velika gužva. Na drugom mjestu je Parma koja kao i Palermo ima 63 boda, a slijede Frosinone sa 62, Venezia i Bari po 60, Cittadella i Perugia po 58...

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar rubinet
rubinet
13:36 29.04.2018.

proslava uz srbske narodnjake!? naravno..pa neće valjda uz Vivaldija....

DU
Deleted user
12:37 29.04.2018.

Totalna laž jer je glavni igrač Veseli i pustio je " Roki mandolinu "