Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Real bez Modrića pobijedio Leganes, Kovačić igrao sat vremena

Real - Leganes
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.04.2018.
u 20:38

Europski prvak je nastupio bez nekolicine prvotimaca koje je Zinedine Zidane odmarao za uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Bayerna

U susretu 34. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je bez najboljih igrača pobijedio Leganes 2-1. 

Golove za kraljevski klub postigli su Gareth Bale (8) i Borja Mayoral (45), dok je pogodak za goste postigao Darko Brašanac (66).

Real - Leganes
1/7

Europski prvak je nastupio bez nekolicine prvotimaca koje je Zinedine Zidane odmarao za uzvratni susret polufinala Lige prvaka protiv Bayerna.

Cristiano Ronaldo, Luka Modrić, Marcelo, Keilor Navas, Isco i Sergio Ramos nisu upisali niti minute, Karim Benzema je igrao sat vremena, a Toni Kroos posljednjih 30 minuta. Mateo Kovačić je započeo od prve minute, a igrao je do 62. minute kada je zamijenjen.

Real se ovom pobjedom približio drugoplasiranom Atletico Madridu na bod zaostatka. Real sada ima 71 bod, Atletico 72, a na vrhu je Barcelona sa 83 boda i utakmicom manje.

Komentara 2

SA
sani1
09:40 29.04.2018.

Kakav kolosalan uspjeh za Kovačića. Zamislite, igrao cijeli jedan sat vremena.

JB
james@bush
23:46 28.04.2018.

Svaka čast realu pa koliko kradje u nogometu nismo vidjeli . Pa dokle vise pustite jednom da pravda pobijedi za boga miloga .Usrani suci a i gospoda iz UEFE molimo vas dajte barem jednom pošteno dosudite jednu utakmicu jer ovo sto se sada radi žalosno ali vise nije za gledati . Toliko grešaka , Ajde jedna tekma može proći ali ama bas sve gdje igra Real pa zar je moguće pa gdje je tomu kraj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije