BAŠ GA JE NAHVALIO

Legendarni Buffon protiv Modrića: Zlatnu loptu dao bi suigraču

Foto: Reuters/Pixsell
Gianluigi Buffon Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
Gianluigi Buffon
Foto: Reuters/Pixsell
Luka Modrić
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Luka Modrić
18.10.2018.
u 08:03
- On je fenomen. Ako bude ustrajao u svojoj želji da bude najbolji, ako ostane ovako pun entuzijazma i zadrži normalno ponašanje, može trajati jako dugo.
Pogledaj originalni članak

Luka Modrić već je dobio i Fifinu i Uefinu nagradu za najboljeg igrača ove godine, te je jedan od favorita za Zlatnu loptu koju dodjeljuje ugledni francuski magazin France Football.

No, ima i onih koji tvrde da Luka nije zaslužio tu nagradu, a jedan od njih j i legendarni vratar Gianluigi Buffon, koji hvali svog suigrača u PSG-u Kyliana Mbappea.

- S obzirom na njegove kvalitete i ono što pokazuje na terenu, te koliko je donosio prevagu na Svjetskom prvenstvu, on zaslužuje Ballon d'Or. Ne mogu reći drugačije - rekao je Buffon pa dodao:

- Jesam li ikad vidio igrača s toliko talenta? U Italiji ga uspoređuju s Baggiom, Del Pierom i Tottijem, ali on ima nevjerojatan talent i tehničke kvalitete kakve sam rijetko vidio u karijeri.

- On je fenomen. Ako bude ustrajao u svojoj želji da bude najbolji, ako ostane ovako pun entuzijazma i zadrži normalno ponašanje, može trajati jako dugo - zaključio je Buffon.

>> Pogledajte i tko su najplaćeniji hrvatski sportaši

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
08:20 18.10.2018.

Nije Buffon protiv Modrića, nego je za Mbappea. Tko smišlja ovakve bezvezne naslove?

Avatar Bell940
Bell940
08:41 18.10.2018.

ovom članku je samo novinar protiv modića, poturicar

Avatar hr.granicar
hr.granicar
08:22 18.10.2018.

Jugoslaveni u akciji