Nacionalni kupovi

Kelava ponovno odličan u pobjedi Granade, Milan slavio kod Sampdorije

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Kelava ponovno odličan u pobjedi Granade, Milan slavio kod Sampdorije
17.12.2015.
u 23:05
Bivši vratar zagrebačkog Dinama u prvom je susretu bio jedan od najzaslužnijih što je Granada izgubila samo 1:2, a u uzvratu se također istaknuo s nekoliko obrana.
Pogledaj originalni članak

Nogometaši španjolskog prvoligaša Granade izborili su plasman u osminu finala Kupa Kralja nakon što su na svom terenu pobijedili drugoligaša Leganes 1:0 i nadoknadili pogodak zaostatka iz prve utakmice.

Leganes je u prvom susretu slavio 2:1, no Granada je u uzvratu pobijedila 1:0 i prošla dalje. Pogodak odluke zabio je Youssef El-Arabi u 68. minuti utakmice. 

Za Granadu je ponovo odlično branio Ivan Kelava. Bivši vratar zagrebačkog Dinama u prvom je susretu bio jedan od najzaslužnijih što je Granada izgubila samo 1:2, a u uzvratu se također istaknuo s nekoliko obrana.

REZULTATI

Villarreal - Huesca (II) 2:0 (prva utakmica 2:3)
Granada - Leganes (II) 1:0 (1:2)
Atletico Madrid  - Reus (III) 1:0 (2:1)
Celta Vigo - Almeria (II) 1:0 (3:1)

Nogometaši Milana posljednji su sudionici četvrtfinala talijanskog Kupa nakon što su u Genoi pobijedili Sampdoriju 2:0.

Golove za Milan zabili su Mbaye Niang u 50. minuti utakmice, te Carlos Bacca u sudačkoj nadoknadi. Domaćin je od 74. minute igrao bez isključenog Ervina Zukanovića.

Lazio će u četvrtfinalu igrati protiv Juventusa. Inter će ugostiti Napoli, Spezija će odmjeriti snage protiv Alessandrije, dok će Milan dočekati Carpi.

>>Perica ispao iz kupa: Lazio bolji od Udinesea

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar nula
nula
12:40 18.12.2015.

Pa di je ovi covik nesta ?