NIJE U FORMI

Hrvat glavna tema uoči velikog derbija: Toliko je loš da gore ne može

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Perišić i Strinić
Foto: Reuter/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuter/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
Foto: Reuters/PIXSELL
Ivan Perišić
03.03.2018.
u 17:50
- Nije pošteno isticati njegovu lošu formu, pa ne igra Inter slabije samo zbog Perišića - kaže Spalletti
Pogledaj originalni članak

U nedjelju se igra veliki gradski derbi 27. kola Serie A između Milana i Intera. Uoči te utakmice glavna tema talijanski medija je Ivan Perišić koji nikako da pronađe dobru formu još tamo od početka prosinca, kada je i krenuo pad Intera.

- Nije pošteno isticati njegovu lošu formu, pa ne igra Inter slabije samo zbog Perišića. Ivan je pravi igrač kojeg bih uvijek želio imati u svojoj momčadi i sutra će dokazati svoju kvalitetu - rekao je trener Intera Luciano Spalletti.

Perišić gol čeka već 12 utakmica, uoči derbija prozvao ga je komičar Michele Mozzati koji je inače veliki navijač Intera.

- Perišić je toliko loš da gore ne može. Čekamo trenutak kada ćemo se opet zbog njega veseliti. Nadamo se kako je to derbi, inače ćemo morati čekati sljedeću utakmicu - istaknuo je Mozzati.

Milan i Inter igraju u nedjelju od 20.45 sati.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 17

NO
Norway
19:05 03.03.2018.

Bitno je da si ti u naslovu napisao da je Hrvat los i da ne moze bit gori. E jado jadni,moze li tvoje novinarstvo bit gore i losije od ovog?

DA
Darchi2612
18:28 03.03.2018.

Bitno je da u 6. mjesecu uđe u formu........ kao Šuker 1998.

HL
HV_LAKI102
21:50 03.03.2018.

Samo da nam Ivan ostane zdrav, a sto se tice forme docice isto onako kako je i nestala,pitanje je samo vremena.Svi se cuvaju za rusiju,tamo ce se lomiti koplja i davati maximum dok ce sve to pratiti milijarda ljudi planete Zemlja, a imace i tu cast da gledaju CRO sahovnicu i nase soklove, koji ne idu tamo da bih samo ucestvovali.ZHS!!