Zbog pandemije

Hrvat dobio sjajnu vijest! Ovom odlukom vraća se u elitno društvo

Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: PA/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
Slaven Bilić
21.05.2020.
u 23:08
Dovršen je nacrt prema kojemu će se određivati koji klubovi idu u viši razred, a koji će ispasti ako se sezona neće nastaviti
Pogledaj originalni članak

Vodstvo engleske lige objavilo je kako će primjenjivati sustav promocije i ispadanja u nižim ligaškim razredima za sljedeću sezonu.

Tu su odluku donijeli bez obzira na to što su prvenstva prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Dovršen je nacrt prema kojemu će se određivati koji klubovi idu u viši razred, a koji će ispasti ako se sezona neće nastaviti.

Hrvatski trener Slaven Bilić s oduševljenjem je primio tu vijest, jer sa svojim WBA-om trenutačno drži drugo mjesto u engleske druge lige.

WBA i Leeds bi tako izravno izborili viši razred dok bi drugi ostali uskraćeni za priliku da kroz preostalih devet kola ulove jedno od prva dva mjesta. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

SA
sani1
08:45 22.05.2020.

Hrvat?

Avatar SarahER98
SarahER98
03:27 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m