Rastanak s rakitićem

Halilović službeno napustio Barcelonu: 'To je odličan transfer'

Foto: Twitter
Halilović službeno napustio Barcelonu: 'To je odličan transfer'
21.08.2015.
u 17:21
– To je odličan transfer, on će nam dati kvalitetu i brzinu. Hvala Barceloni i Luisu Enriqueu koji ga je 'gurnuo' prema nama
Pogledaj originalni članak

Alen Halilović napustio je Barcelonu i već danas potpisat će ugovor sa Sportingom iz Gijona u kojem će biti na jednogodišnjoj posudbi. Halilović je imao nekoliko ponuda, tražili su ga West Ham, HSV, Borussia, Sevilla i Celta, ali trener Katalonaca Luis Enrique inzistirao je da ode u Sporting gdje će mu biti na oku, a dobit će i značajnu minutažu.

– Sve je dogovoreno, preostao je samo potpis. Jako sam sretan što sam ovdje. Mnogo sam razgovarao s trenerom i nadam se da ću pomoći – rekao je u zračnoj luci Halilović koji je bio u pratnji agenta Zorana Stojadinovića.

Abelardo Fernández, trener Sportinga, bio je zadovoljan obavljenim poslom.

– To je odličan transfer, on će nam dati kvalitetu i brzinu. Hvala Barceloni i Luisu Enriqueu koji ga je ''gurnuo'' prema nama – rekao je novi Halilovićev trener.

Inače, Alenov otac bio je protiv njegova odlaska u Sporting, ali mladi nogometaš ipak je poslušao trenerov savjet. Španjolski mediji pišu kako je Halilović drag Luisu Enriqueu i on mu je u otvorenom razgovoru rekao da računa na njega, ali da je još premlad, a da će mu u Sportingu biti blizu i da mu je to dobro iskustvo.

>>Više o transferima čitajte OVDJE!

>>Španjolci tvrde: Halilovićev otac usprotivio se planovima Luisa Enriquea!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Castro
Castro
21:21 21.08.2015.

Prerano otišao iz Dinama.... Ima tatu kojemu treba pomoć psihologa Talent je tu al karakter ostao u vrtiću Nek ti je sretno al odmori nas molim te , nezanimljiv si.

MH
mrtav-hladan
20:15 21.08.2015.

Dečko nema dovoljno kvalitete za Barcu .. No mozda se uspije dokazati kroz neko vrijeme još ima vremena ❗️

DH
dalibor.hren
21:26 21.08.2015.

Kad će tata narediti promjenu frizure?