NAPUSTILI KLUB

Gorica ostala bez trenera i sportskog direktora! Jedan od njih prelazi u Hajduk?

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mindaugas Nikoličius
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mindaugas Nikoličius
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mindaugas Nikoličius
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mindaugas Nikoličius
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mindaugas Nikoličius
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Mindaugas Nikoličius
03.01.2021.
u 10:12
- Zahvaljujemo gospodinu Nikoličiusu na tri godine suradnje i doprinosa našem klubu. Nažalost, nismo imali načina kako bismo ga odgovorili od njegove odluke da ode s pozicije sportskog direktora HNK Gorice - izjavio je predsjednik Nenad Črnko
Pogledaj originalni članak

Najveći hit hrvatskog nogometa posljednje dvije godine, HNK Gorica, u jednom danu ostao je bez trenera i sportskog direktora! Litavski trener Valdas Dambrauskas klupu Gorice zamijenit će klupom bugarskog Ludogoreca, a sportski direktor Mindaugas Nikoličius vjerojatno odlazi u Hajduk, iako ima još neke opcije.

- Zahvaljujemo gospodinu Nikoličiusu na tri godine suradnje i doprinosa našem klubu. Nažalost, nismo imali načina kako bismo ga odgovorili od njegove odluke da ode s pozicije sportskog direktora HNK Gorice. Želimo mu puno uspjeha u nastavku sportske i profesionalne karijere - izjavio je Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorice.

- Zahvalio bih predsjedniku Črnku, upravi, stručnom stožeru, igračima i navijačima jer sam uživao posljednje tri godine. Bila mi je čast biti dio HNK Gorice, kojoj želim uspješnu budućnost - kazao je Mindaugas Nikoličius.

Već sutra nogometaši Gorice kreću s pripremama za nastavak sezone, pa je već krenula potraga za trenerom.

Zasad su najizgledniji kandidati za preuzimanje klupe bivši trener Osijeka Zoran Zekić, te bivši trener Hajduka Siniša Oreščanin, a spominje se i Ivan Prelec, aktualni trener druge Dinamove momčadi.

Kako god, cilj trenutačno trećeplasirane Gorice ostaje isti, a to je izboriti mjesto koje vodi u europsko natjecanje iduće sezone.

No, to će možda morati i bez prvog vratara Kristijana Kahline, koji navodno ide u Ludgorec s dosadašnjim trenerom u Gorici.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

HR
Hrabraja
11:13 03.01.2021.

Preći iz Gorice u Jajduk, ne kužim. Da li je to fake news

DE
DeGogi
10:33 03.01.2021.

Znaš da je dno jako blizo kad jedan u Evropi poznati nogometni klub iz tkz. najsportivnijog grada HR s najstarijom registriranom navijackom skupinom mora "ukrasti" osoblje iz jedne Velike Gorice koja je prije 5 godina igrala gdje? HŽV!

DU
Deleted user
12:58 03.01.2021.

Sportski direktor se pokazao kao uspjesan manager, npr. Lovric iz lokomotive bedplatno doveden a sad vrijedi 3mil€ Jedina velika i bitna razlika je da je u Gorici imao sve sto nece imati u Splitu; mir, nema pritiska publike, svaki pomak prema sredini tablice je uspjeh, i vrema na pretek.