Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUSTILI KLUB
Povratak na članak

Gorica ostala bez trenera i sportskog direktora! Jedan od njih prelazi u Hajduk?

- Zahvaljujemo gospodinu Nikoličiusu na tri godine suradnje i doprinosa našem klubu. Nažalost, nismo imali načina kako bismo ga odgovorili od njegove odluke da ode s pozicije sportskog direktora HNK Gorice - izjavio je predsjednik Nenad Črnko

Komentari 8

HR
Hrabraja
11:13 03.01.2021.

Preći iz Gorice u Jajduk, ne kužim. Da li je to fake news

VL
DE
DeGogi
10:33 03.01.2021.

Znaš da je dno jako blizo kad jedan u Evropi poznati nogometni klub iz tkz. najsportivnijog grada HR s najstarijom registriranom navijackom skupinom mora "ukrasti" osoblje iz jedne Velike Gorice koja je prije 5 godina igrala gdje? HŽV!

VL
DU
Deleted user
12:58 03.01.2021.

Sportski direktor se pokazao kao uspjesan manager, npr. Lovric iz lokomotive bedplatno doveden a sad vrijedi 3mil€ Jedina velika i bitna razlika je da je u Gorici imao sve sto nece imati u Splitu; mir, nema pritiska publike, svaki pomak prema sredini tablice je uspjeh, i vrema na pretek.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:43 04.01.2021.

Hajduk sanja da postane Gorica , a mozda Hajduk bude Gorici isto sto i Lokomotiva Dinamu , pazi Litvanci ajd da su litvanci dosli u POP 84 , ali u Hajduk , evo naprezem mozak da se sjetim i jednogg Litvanskog nogometasa

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
10:48 03.01.2021.

Oćito se sportski direktor Gorice Mindaugas Nikoličius odlučio za trnoviti put golgote za Split koji če sigurno kratko trajati do marta, aprila ili najkasneje kraja sezone kada če ga u Hajduku sukladno tradiciji i predhodnicima najuriti.

VL
ZI
zinegoid
10:48 03.01.2021.

usput, čudno da bi jedan sportski direktor prešao iz uspješnog kluba u rbalinu kakav je hajduk. nema mi to smisla, lažna vijest

VL
ST
sttipe
15:08 03.01.2021.

Triba mu dat da odabere trenera, koji neće pitat bolesne novce ni otpremninu. I rješit mu osiguranje, od strane Torcide, da mu menađeri s pištoljima ne mogu na 10 kilometri prić. Čudi me kako Torcida nije otišla Andersonu doma po ime određenog menađera, i onda istome nagurala pištolj u neki otvor, pozadi... Napunjen i otkočen, ostalima za primjer!!! Jer se bojim da ni ovaj neće ništa napravit zbog istog pištolja, i istih onih bakljada, od strane Torcide, koje pojidu igrača misečno!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.