BORBA ZA ELITU

Frosinone i Spezia u finalu doigravanja za Serie A

Foto: EXPA/PIXSELL
Frosinone i Spezia u finalu doigravanja za Serie A
13.08.2020.
u 10:41
Za momčad pod vodstvom nekadašnjeg proslavljenog talijanskog reprezentativca Alessandra Neste strijelci su bili Ciano (7) i Novakovich (15).
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Frosinonea izborili su plasman u finale doigravanja za mjesto u elitnom razredu talijanskog nogometa pobijedivši u uzvratu polufinala odigranom u Udinama domaći Pordenone sa 2-0, čime su poništili poraz od 0-1 iz prvog dvoboja.

Za momčad pod vodstvom nekadašnjeg proslavljenog talijanskog reprezentativca Alessandra Neste strijelci su bili Ciano (7) i Novakovich (15).

Frosinone će za svoj povratak u Serie A, nakon što su iz nje ispali u sezoni 2018./19., igrati protiv Spezije koja je od bankrota 2008. došla na prag promocije u elitno društvo. 

Prva finalna utakmica Spezije i Froisinonea bit će odigrana 16. kolovoza u Frosinoneu, a uzvrat je 20. kolovoza u La Speziji.

Spezia je sezonu u Serie B završila na trećem mjestu, a Frosinone je u doigravanje ušao sa osme pozicije, posljednje koja je vodila u razigravanje.

Izravan plasman u Serie A izborili su Benevento i Crotone.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.