KRIVA PROCJENA

Evo zašto je Saka morao pucati posljednji! Igrači su se šokirali jer nisu znali za to

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
13.07.2021.
u 17:08
Da je mladić znao koliko je dobar, možda bi mu samopouzdanje bilo na višoj razini.
Pogledaj originalni članak

Englesko nezadovoljstvo izgubljenim finalom Eura protiv Italije ne jenjava i to bi moglo sasvim sigurno utjecati na odluku Garetha Southgatea o tome želi li ostati izbornik. Posebno dobro će razmisliti nakon novih saznanja...

Naime, kako piše Daily Mail, on i stručni stožer donijeli su odluku o izvođačima temeljem učinka na treninzima. A bilježili su ga od rujna prošle godine, što je podosta dobar uzorak za prepoznati tko ima kakve mogućnosti.

Foto: Reuters

Bukayo Saka u tom je pogledu bio bolji od apsolutno svih suigrača pa tako i spominjanog Raheema Sterlinga ili Jacka Grealisha. Nažalost po Southgatea, postoji jedan "mali" problem u ovoj priči.

Da se taj učinak pomno bilježi, nitko nije znao. Čak ni Saka... Zato su on, kao i ostali, ostali zatečeni popisom na kojem su bili izvođači u najbitnijoj utakmici za Englesku od 1966. i osvojene svjetske titule.

>>> Ispad engleskih huligana

Tko zna, da je mladić znao koliko je dobar, možda bi mu samopouzdanje bilo na višoj razini. Na kraju, to je sad samo još jedan minus u načinu na koji Southgate vodi momčad. Igrači moraju biti uključeni u stvari koje ih se direktno tiču.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
17:45 13.07.2021.

To sad neka Englezi lažu jedni druge i tješe se. Italija je ionako bila bolja tijekom cijelog EP.

CO
Cobra_
17:31 13.07.2021.

I dvojica prije njega nisu zabili gol, ne samo on.

Avatar patkovic
patkovic
17:58 13.07.2021.

jedno je trening a drugo ... finale