Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVA PROCJENA

Evo zašto je Saka morao pucati posljednji! Igrači su se šokirali jer nisu znali za to

Foto: Reuters
1/5
13.07.2021.
u 17:08

Da je mladić znao koliko je dobar, možda bi mu samopouzdanje bilo na višoj razini.

Englesko nezadovoljstvo izgubljenim finalom Eura protiv Italije ne jenjava i to bi moglo sasvim sigurno utjecati na odluku Garetha Southgatea o tome želi li ostati izbornik. Posebno dobro će razmisliti nakon novih saznanja...

Naime, kako piše Daily Mail, on i stručni stožer donijeli su odluku o izvođačima temeljem učinka na treninzima. A bilježili su ga od rujna prošle godine, što je podosta dobar uzorak za prepoznati tko ima kakve mogućnosti.

Foto: Reuters

Bukayo Saka u tom je pogledu bio bolji od apsolutno svih suigrača pa tako i spominjanog Raheema Sterlinga ili Jacka Grealisha. Nažalost po Southgatea, postoji jedan "mali" problem u ovoj priči.

Da se taj učinak pomno bilježi, nitko nije znao. Čak ni Saka... Zato su on, kao i ostali, ostali zatečeni popisom na kojem su bili izvođači u najbitnijoj utakmici za Englesku od 1966. i osvojene svjetske titule.

>>> Ispad engleskih huligana

Tko zna, da je mladić znao koliko je dobar, možda bi mu samopouzdanje bilo na višoj razini. Na kraju, to je sad samo još jedan minus u načinu na koji Southgate vodi momčad. Igrači moraju biti uključeni u stvari koje ih se direktno tiču.

Komentara 11

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
17:45 13.07.2021.

To sad neka Englezi lažu jedni druge i tješe se. Italija je ionako bila bolja tijekom cijelog EP.

CO
Cobra_
17:31 13.07.2021.

I dvojica prije njega nisu zabili gol, ne samo on.

Avatar patkovic
patkovic
17:58 13.07.2021.

jedno je trening a drugo ... finale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije