CORRIERE

Dinamo i slavni talijanski klub u borbi za Josipa Brekala: Vraća se li vatreni u Maksimir?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Dinamo i slavni talijanski klub u borbi za Josipa Brekala: Vraća se li vatreni u Maksimir?
23.01.2023.
u 10:01
Hrvatski prvak i član Serie A nadaju se potpisu krilnog napadača njemačkog Wolfsburga
Pogledaj originalni članak

Zagrebački Dinamo je prema pisanju talijanskih medija u utrci za potpis Josipa Brekala, dragulja iz omladinske škole koji je kasnije preselio u Wolfsburg za 10 milijuna eura. Nicolo Schira, talijanski stručnjak za transfere, na Twitteru je objavio kako plave vode borbu s Fiorentinom za povremenog hrvatskog reprezentativca koji je izgubio mjesto kod Nike Kovača. 

Prvo je Nicoló Schira u nedjelju navečer napisao kako je Dinamo dogovorio uvjete s Wolfsburgom i spremio ugovor do 2026. godine, međutim, plavi su navodno Brekalu dali ultimatum od 72 sata za konačnu odluku hoće li se vratiti u Maksimir. Corriere dello Sport preni je vijesti kako se pojavio i konkurent, a riječ je o Fiorentini. Viola bi danas željele dogovoriti uvjete s njemačkim klubom, a spominje se odšteta od milijun i pol eura te ugovor sve do ljeta 2027. godine. 

 

 

Talijanski dnevnik piše da se dolazak Hrvata očekuje sredinom tjedna, a trener Fiorentine Vincenzo Italiano htio bi ga imati na raspolaganju za dvoboj protiv bivšeg poslodavca Torina.

Standings provided by Sofascore

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ST
stefj
15:18 23.01.2023.

Ma ne vjerujem. Ova je ekipa poprilično nesposobna što se tiče dovođenja igrača, a Čačić je talent za naći igraču poziciju koja mu nikako ne odgovara i onda ga forsirati na istoj... Tako da ništa od nekih bombastičnih transfera, a kako stvari stoje, pitanje da li će se i obraniti naslov... Tak svejedno da li se radi o Mamiću ili Antoliću, od Krznara do Čačića, cijeli dio Dinama koji bi trebala voditi struka je poprilično loš. Od skautinga, preko priprema, pa do vođenja utakmica, izbora igrača i taktike čini se, kako bi se reklo; šupalj...