NIJE BIO ZADOVOLJAN

Čovjek koji je srušio Dinamo: Htio sam se upucati

Foto: Reuters/Pixsell
Dinamo - Manchester City
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Dinamo - Manchester City
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Dinamo - City
Foto: Nick Potts/Press Association/PIXSELL
Navijači Cityja
Foto: Igor Soban/PIXSELL
Dinamo - City
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Manchester City - Dinamo
12.12.2019.
u 18:41
"Želio sam se upucati od muke. Iskreno, posljednjih mjesec dana nisam bio dobar i nisam bio zadovoljan", kazao je Jesus za britanske medije.
Pogledaj originalni članak

Nakon što je više od 700 minuta bio bez postignutog gola, napadač Manchester Cityja Gabriel Jesus (22) izgubljenu formu je pronašao u najgorem mogućem trenutku za zagrebački Dinamo.

Mladi brazilski napadač je s tri gola bio najbolji igrač "Građana" u pobjedi 4-1 protiv Dinama.

Jesus je tijekom listopada i studenog sakupio 10 nastupa u nizu bez postignutog gola, a post je trajao više od 700 minuta.

Crnu seriju je prekinuo postigavši dva gola u gostujućoj pobjedi protiv Burnleyja (4-1), a potom je na idućem gostovanju u Zagrebu postigao još tri pogotka.

"Želio sam se upucati od muke. Iskreno, posljednjih mjesec dana nisam bio dobar i nisam bio zadovoljan", kazao je Jesus za britanske medije.

"Igrao sam devet ili 10 utakmica, međutim nisam postigao gol, a propustio sam šanse, tako da nisam bio zadovoljan. Ne mogu razgovarati o drugim igračima, ali kad ja nisam zadovoljan sobom, želim se upucati u glavu jer mi je teško," kazao je.

Mladi Brazilac je ove sezone drugi napadač Cityja iza Sergia Aguera. Međutim, posljednjih tjedana igra redovito i sjajno je iskoristio izostanak Sergia Aguera.

"Između mene i Aguera vlada prijateljsko nadmetanje. Moram učiti od njega jer je tijekom karijere postigao puno za klub," dodao je Jesus koji je stigao do brojke od 101 pogotka u karijeri.

>> Pogledajte što su igrači Dinama rekli nakon ispadanja iz Europe

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Idler 3
Idler 3
20:07 12.12.2019.

Upucati ??? Valjda vstrelit il ubit...