PREDAO MU ŠPANJOLAC

Ćorić u finalu Hallea gdje ga čeka Federer

Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
Foto: Reuters/Pixsell
Borna Ćorić
23.06.2018.
u 14:39
Federer će u finalu igrati i za ostanak na prvom mjestu ATP ljestvice.
Pogledaj originalni članak

Borna Ćorić igrat će u finalu ATP turnira u Halleu nakon što mu je Španjolac Roberta Bautista-Agut predao nakon samo 24 minute igre pri rezultatu 3:2.

Hrvatski tenisač za naslov će igrati protiv Rogera Federera koji je u drugom polufinalu sa 7:6 (1), 7:5 pobijedi Amerikanca Denisa Kudlu.

Ćorić je sa Švicarcem dva puta igrao do sada i oba je puta izgubio. U sutrašnjem finalu, četvrtom u karijeri, Borna će probati stići do svog drugog ATP naslova

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PE
peugeot
00:40 24.06.2018.

Coricu, ceka te "cika Federer" u finalu.