DONIO PRVI BOD

Čilić iznenadio izjavom što će napraviti ako osvojimo Davis kup

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Danijel Lijović
Marin Čilić
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Davisov kup, Marin Čilić - Dmitrij Popko
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Davisov kup, Marin Čilić - Dmitrij Popko
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Davisov kup, Marin Čilić - Dmitrij Popko
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Davisov kup, Marin Čilić - Dmitrij Popko
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Marin Čilić
06.04.2018.
u 17:25
- U tim mečevima od igrača poput Popka ne očekuje se previše i on može odigrati posve opušteno i neopterećeno.
Pogledaj originalni članak

Marin Čilić pobjedom protiv Dmitrija Popka sa 6:2, 6:1, 6:2 donio je Hrvatskoj prvi bod u četvrtfinalu Davisova kupa.

- Bilo je bitno zadržati koncentraciju tih prvih par gemova dok je prošla nervoza, osjetio sam uvjete, napravio taj prvi break i nakon toga sve je otišlo na moju stranu. U nekim trenucima izgledalo je i prelagodno pa je bilo nekih nepotrebnih pogrešaka, ali sve u svemu odličan meč - rekao je Čilić pa otkrio:

- Nije lako kada igraš protiv nekoga koga ne poznaješ. U tim mečevima od igrača poput Popka ne očekuje se previše i on može odigrati posve opušteno i neopterećeno. Tako može stvarati pritisak na protivnika i mogu biti neugodni u Davisovu kupu kada ih krene, a još imaju iza sebe navijače, trenera na klupi i podršku. U takvim mečevima jako je bitan početak dvoboja, a tu sam mislim napravio dobar posao.

- Čak mi se čini da sada puno više guštam nego ranije u Davis cupu, opušteniji sam i stvarno jedva čekam taj tjedan s reprezentacijom. A pogotovo ove godine, kada stvarno mislim da možemo daleko, daleko dogurati - rekao je Čilić pa sve iznenadio izjavom

- U slučaju da ove godine osvojimo Davis cup, tada bih se više posvetio svojoj karijeri, odmarao se i kvalitetnije pripremao za turnire.

Popko je nakon poraza istaknuo:

- Prvi puta sam igrao protiv igrača koji je među pet najboljih na svijetu i sada znam koliko još moram naporno raditi da bi dosegao Čilićevu razinu.

- Do zadnjega trenutka nisam znao hoću li uopće igrati jer mi koljeno nije sasvim zaliječeno. To mi nije pomoglo kod koncentracije. Po prvi puta igram s igračem ovakvog kalibra, Čilić je broj tri na svijetu i stvarno sam impresioniran. Mogao sam možda i više od pet gemova, ali nije išlo. Ovo je stvarno jedno veliko iskustvo za mene.


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

KA
kajinx
19:25 06.04.2018.

Hercegovci su zakon!

DE
denis77
04:48 07.04.2018.

Opet Cilic viceve prica kao i gluposti ali navikli smo se na njegove fantazije i gluposti

SA
sani1
19:28 06.04.2018.

O je..te. Pazi sada: Davis kup? Pa ima li kraja ovoj hrvatskoj nadmenosti.