transfer karijere

Engleski gigant je opasno zagrizao za HR čarobnjaka! Odlaskom u London postaje najskuplji Hrvat u povijesti?

Foto: EXPA/ Pressesports/ Franck Faugere
Engleski gigant je opasno zagrizao za HR čarobnjaka! Odlaskom u London postaje najskuplji Hrvat u povijesti?
05.10.2022.
u 12:19
Engleski velikan prema britanskim novinarima želi dovesti Hrvata već tijekom zimskog mercata.
Pogledaj originalni članak

Svi su ludi za Lovrom Majerom, sjajni hrvatski reprezentativac našao se na radaru više uglednih europskih klubova zbog sjajnih igara u dresu Rennesa.

Britanski The Mirror piše da menadžer Arsenala Mikel Arteta želi dovesti Majera već u zimskom prijelaznom roku na Emirates, iako je svjestan kako to neće biti nimalo lagan zadatak. 

Rennes za Lovru traži 60 milijuna eura, ali neće topnici biti jedini koji će se otimati za nasljednika Luke Modrića, kako mu tepaju strani mediji. 

 

 

- Njegove igre povlače usporedbe s Modrićem, ne samo zbog iste nacionalnosti. No, umjesto da slijedi Modrićeve korake i zaigra za Tottenham, Majer bi se mogao priključiti njegovom velikom rivalu Arsenalu. Očekuje se da će Arteta centralnog veznjaka pokušati dovesti već u siječnju - piše Jacob Leeks u Mirroru.

Majera je tražio madridski Atletico, a njegov talijanski agent je izjavio kako ga traži i Juventus, a eventualnom odštetom od 60 milijuna eura postao bi najskuplji vatreni ikada. 

Standings provided by Sofascore
 

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

TO
Tomi
13:00 05.10.2022.

Kad se sjetim da ga je Bjelica skoro unistio, uhvati me nervoza. Uf kakav los trener

Sve će biti dobro
13:12 05.10.2022.

Pravi klub za Lovru,Asenal igra lijep nogomet i Lovro će se sjajno uklopiti.

Avatar utunelu
utunelu
13:24 05.10.2022.

ova dvojica gore stvarno misle da aresenal nema pamtnijeg nacina trosenja novaca nego za lika kakvih oni imaju za bacanje