Kakva figura

Wow! Cher je u 77. godini prošetala modnom pistom i zasjenila mlađe manekenke

Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
Balmain Festival V03 Spring-Summer 2023 show at Paris Fashion Week
Foto: Reuters/PIXSELL
Cher, Michael Moore, Robert DeNiro
Foto: Press Association/PIXSELL
Cher
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS/PIXSELL
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
Balmain Festival V03 Spring-Summer 2023 show at Paris Fashion Week
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
Balmain Festival V03 Spring-Summer 2023 show at Paris Fashion Week
Foto: JOHANNA GERON/REUTERS
Balmain Festival V03 Spring-Summer 2023 show at Paris Fashion Week
30.09.2022.
u 14:45
- Osjećaj je bio odličan, revija je bila najbolja modna revija 'ikad'. Odlično sam se provela - izjavila je legendarna pjevačica.
Pogledaj originalni članak

Modni svijet ne prestaje pričati o legendarnoj pjevačici Cher koja je na Tjednu mode u Parizu prošetala modnom pistom na Balmainovoj reviji na kojoj su predstavljeni noviteti za proljeće/ljeto 2023. godine.  Legendarna pjevačica i Oscarom nagrađena glumica u 77. godini je zasjala na pisti i bila ozbiljna konkurencija puno mlađim modelima. Nakon revije, Cher je na Twitteru napisala:

- Osjećaj je bio odličan, revija je bila najbolja modna revija 'ikad'. Odlično sam se provela. Dodala je kako su novi Balmain komadi "za umrijeti" i pohvalila je ostale manekenke koje su prošetale pistom. Cher je na reviji nosila kreaciju od lateksa koja je ocrtavala njezinu fit liniju, a na kraju šetnje po pisti pridružio joj se i modni dizajner Olivier Rousteing

- Cher je odvažna pionirka, ona više od šest desetljeća nikad ne usporava, uvijek nas vuče za sobom dok hrabro maršira naprijed - rekao je Rousteing nakon revije. U lipnju ove godine je Cher surađivala s još jednom poznatom modnom kućom - Versace. Bila je to suradnja za ograničeno izdanje, capsule kolekciju inspiriranu Prideom koja je uključivala majicu, bejzbolsku kapu i par čarapa.

- Oduvijek mi je bio san surađivati ​​s Cher i konačno mi se ostvario! - rekla je tada Donatella Versace.

Jedan od najvećih glumaca

Kakav je Vidović bio iza kulisa: Ženio se tri puta, a iako je hajdukovac, veselio se Dinamovim golovima zbog posebnog razloga

Iza kulisa, pak, Vidović je bio dobar čovjek, divan prijatelj i miljenik suprotnog spola, pričaju oni koji su ga poznavali. Ženio se tri puta, i to sva tri puta s glumicama. Prva mu je supruga bila glumica Zdenka Anušić, druga nedavno preminula Mirjana Majurec s kojom će 1996. zasjati u "Ribarskim svađama"; jednoj od najboljih Gavellinih predstava u posljednjih 30 godina. S pokojnom Mirjanom Majurec ima i sina Luku.

otac brine o djetetu

Kličkova bivša otkrila kako se osjećala zbog gubitka skrbništva: 'Bila je to najteža stvar koju sam morala učiniti'

Najgore mi je bilo potpisati te papire, previše srcedrapateljski, najteža stvar koju sam ikad morala napraviti u životu... Htjela sam raditi na sebi, ozdraviti. I kada mi bude bolje, mislila sam kako će se stvari promijeniti i ona će moći doći k meni i ja ću posvetiti svoje vrijeme njoj, ali to se nije dogodilo - kazala je glumica Hayden Panettiere.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar Vasanocnamora
Vasanocnamora
16:10 30.09.2022.

Novinar kaze: "WOW" Ma bravo...

Avatar Zbregov
Zbregov
19:43 30.09.2022.

ma koga je zasjenila, ajde molim vas!

RE
Retsudo
16:02 30.09.2022.

Čime? Brojem plastičnih i poluplastičnih operacija?!