ispričala i anegdote

Voditeljica Nove TV iskreno: 'Nedostaje mi očevo rame, on je moja snaga'

Foto: Storypress, Pixsell
Romina Knežić
Foto: Storypress, Pixsell
Romina Knežić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Instagram
08.06.2020.
u 08:55
Priznala je i da joj je ovo razdoblje pandemije i potresa najzahtjevnije razdoblje u kojemu je radila.  - Ušla sam u klub četrdesetih, dakle vrijeme je da se baterije mijenjaju. Sad idem na "solarne panele" i radim na
Pogledaj originalni članak

Dugogodišnja voditeljica Dnevnika Nove TV Romina Knežić 2006. godine bila je dopisnica riječke redakcije Nove TV, a potom se zbog ponude voditeljskog angažmana preselila u Zagreb. Iako ne žali zbog toga, ponekad je zna uhvatiti nostalgija. 

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
romina
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

- Dođe mi gušt da baš ovaj trenutak i sada, sjednem u auto i odvezem se kraj mora. Nekad u Rijeci, bilo je dovoljno nasloniti se kroz prozor i gledati u more, e sad to već zahtijeva organizaciju - kazala je Romina za Slobodnu Dalmaciju

Otkrila je i jednu od najupečatljivijih anegdota prije voditeljskog angažmana, a radi se o priči 86-godišnjeg američkog pilota Lee Lamara, koji je došao posjetiti mjesto pada svog bombardera u Drugom svjetskom ratu, u selo Krvavići na jugu Istre. 

Naravno, Romina je htjela napraviti intervju s njim, ali i pokazati kako rukama prelazi preko suhozida i kao traži svoj padobran. 

- Samo smo uletjeli među svu tu svitu i zamolili ga, ako može, van protokola i rasporeda koji je imao, provesti se s nama do mjesta gdje je te 1944. godine sakrio padobran. Unatoč negodovanju organizatora, Lamar je pristao, a mi smo stigli do redakcije u Rijeci izmontirati prilog i poslati ga u Zagreb - priznala je.

Priznala je i da joj je ovo razdoblje pandemije i potresa najzahtjevnije razdoblje u kojemu je radila. 

- Ušla sam u klub četrdesetih, dakle vrijeme je da se baterije mijenjaju. Sad idem na "solarne panele" i radim na promjeni tehnologije života. Odlučila sam ne izgovarati riječ stres. Dosta je te beštije - kazala je. 

Voditeljica je progovorila i o jednom od najtežih razdoblja u njezinom privatnom životu, gubitku oca.

- Teški su oni udarci kada izgubite osobe koje prve ugledate kada dođete na svijet. Ona dva stupa koja vas drže, kako biste bolje hodali i ušli u program života. Nisam ni prva ni posljednja osoba koja se susrela s takvim iskustvom. Nedostaje mi očevo rame, jako. Mada znam da ćemo se opet sresti. Borio se stoički i bio je hrabar do posljednje sekunde svoga života. On je moja snaga - kazala je. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.