objasnili zašto

Više nikoga ne prate na Instagramu - novi potez vojvode i vojvotkinje od Sussexa koji je sve iznenadio

Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Foto: Screenshot Instagram
02.08.2019.
u 17:20
Naslovnicu rujanskog izdanja Voguea krasit će fotografije 15 žena koje je izabrala vojvotkinja, a pripadaju različitim područjima interesa - od glume i mode do politike i aktivizma.
Pogledaj originalni članak

Princ Harry i Meghan Markle ponovo su glavna tema svih medija.

Ponovo su se odlučili na jedan potez koji je isprva začudio njihove pratitelje, ali kasnije i oduševio. Na Instagramu su vopjvodaq i vojvotkinja od Sussexa odlučili prestati pratiti sve profile i trenutno ne prate druge profile. Njihov profil, za razliku od toga prati preko 9,2 milijuna ljudi.

Razlog ovom potezu objasnili su ispod fotografije koju su nedavno objavili, a riječ je o novoj humanitarnoj kampanji.

Foto: Screenshot Instagram

"Za mjesec kolovoz obraćamo se vama za pomoć. Želimo znati tko je vaša snaga za promjenu. Svaki mjesec, mjenjat ćemo račune koje slijedimo da istaknemo različite svrhe, ljude ili organizacije koje rade nevjerojatne stvari za zajednicu i svijet. Tijekom sljedećih nekoliko dana molimo vas da date svoje prijedloge u komentare - nekoga u koga se ugledate, organizacije koje rade nevjerojatan posao i koje bi svi trebali slijedit, račune koji vas potiču da budete bolji", stoji u njihovoj objavi na Instagramu.

Foto: Reuters/Pixsell

"Odabrat ćemo petnaest profila i početi ih pratiti idućeg ponedjeljka", pojasnili su Harry i Meghan.

Pregovori o jedinstvenoj suradnji Meghan Markle kao gostujuće urednice u Britanskom Vogueu započeli su u siječnju, čime je Meghan postala prva iz kraljevske obitelji u ovakvoj ulozi. Naslovnicu rujanskog izdanja krasit će fotografije 15 žena koje je izabrala vojvotkinja, a pripadaju različitim područjima interesa - od glume i mode do politike i aktivizma.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.