drugi planovi

Tata ga ne želi vidjeti: Harry uskoro dolazi u Veliku Britaniju, a Charles s njim neće razgovarati

Foto: Press Association/PIXSELL
Princ Harry i Meghan Markle
Foto: Profimedia
Foto: NISYND/Pixsell
Foto: Promo
Foto: youtbe
Foto: youtube
24.06.2021.
u 22:30
Naime, kako pišu britanski mediji, Kate je već preuzela ulogu čuvarice mira između dvojice posvađane braće - Harryja i Williama, te će im pomoći da sačuvaju obraz i drže se zajedno
Pogledaj originalni članak

Iako Harry dolazi u Veliku Britaniju kako bi prisustvovao otkrivanju kipa princeze Diane, čini se da nisu svi u obitelji oduševljeni zbog toga. Naime, kako pišu britanski mediji, Kate je već preuzela ulogu čuvarice mira između dvojice posvađane braće - Harryja i Williama, te će im pomoći da sačuvaju obraz i drže se zajedno. No, princ Charles ne želi odgoditi svoj put u Škotsku kako bi prisustvovao događaju, ali ni kako bi vidio Harryja.

- Charles će taj zadatak ostaviti dečkima. Harry će biti u izolaciji pet dana, vjerojatno u Frogmore Cottageu u Windsoru nakon što sleti u Englesku - kazao je izvor za britanske medije i dodao: - Charles je jasno rekao kako neće biti tamo i ne postoji nikakav plan da će se otac susresti sa sinovima i razgovarati.
Harry treba krajem mjeseca stići u Veliku Britaniju. Prvo će, kako je ranije spomenuto biti u karanteni, a onda će s Williamom biti na otkrivanju kipa, prvog dana lipnja.
Još jedan izvor tvrdio kako će dečki tamo biti zajedno, no da će obojica držati govore, svatko za sebe.

- Nije bilo nikakvih razgovora ni dogovora, samo nekoliko kratkih poruka. Veza se još uvijek nije popravila, odnosi su nategnuti i nema nikakvih znakova da će u skorijoj budućnosti biti nešto bolje - otkrio je dobro upućeni izvor.
Britanski mediji ranije su prognozirali kako će Dianini sinovi držati odvojene govore i kako će to samo produbiti razdor u obitelji. Ipak, u zadnje vrijeme, od rođenja malene Lilibet Diane svi su prijateljski raspoloženi u grupnom 'chatu' obitelji, pa će se vjerojatno tako ponašati i na službenom događaju.  

VIDEO Večernji.hr podcast ep. 17 - Željko Bebek: "Ja sam zapravo Želimir, ali nitko to ne zna!"

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MI
Milly
03:12 25.06.2021.

Vjerovarno nije Harry’s otac. Harry Izgleda kao Dianin trener jahanja

Avatar acivij
acivij
22:58 25.06.2021.

Tatu će vjerojatno i vidjeti jer je s njim u odličnim odnosima, ali neće vidjeti princa Charlesa!

PA
pax5
12:46 25.06.2021.

Kaj vam je Charles to javil?