Ponosna na muža

Sretna Indira: Miroslav pomaže Mirku Filipoviću

Foto: Facebook
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
Foto: RTL
Foto: Storypress
Foto: Storypress
Foto: RTL
20.06.2018.
u 07:00
Cro Copa uskoro čeka važna borba, a da se za nju ozbiljno priprema, dokazuje fotografija na kojoj trenira sa suprugom Indire Levak
Pogledaj originalni članak

Nakon ozljede u svibnju, proslavljeni borac Mirko Filipović vratio se u teretanu. Tjedan dana prije zakazane borbe s Royom Nelsonom u Londonu, puknuli su mu križni ligamenti lijevog koljena.

– U petak tijekom posljednjeg treninga u ovim pripremama za vrijeme sparinga “propalo” mi je koljeno nakon čega sam jednostavno pao na pod od boli. Nisam više mogao stati na tu nogu, a magnet je iduće jutro pokazao ono čega sam se bojao. Puknuo mi je prednji križni ligament i hrskavica je oštećena – napisao je tada Filipović na Facebooku. Kao rezultat ozljede, bio je podvrgnut operativnom zahvatu.

Nakon izlaska iz bolnice poručio je kako ne planira okončati karijeru i najavio borbu protiv Nelsona u listopadu. Čini se da je Filipović održao svoju riječ i primio se ozbiljnog treniranja. Objavio je fotografiju iz teretane u kojoj radi na povratku u formu. Napisao je “Back to gym...”, a objava je naišla na oduševljenje obožavatelja. Uz Cro Copa trenira Miroslav Levak, suprug i menadžer pjevačice Indire Levak. Miroslav je bivši prvak u bodybuildingu i privatni trener, stoga ne čudi što je Filipović zatražio prijateljsku pomoć u teretani upravo od Miroslava. Indira nije mogla sakriti svoje oduševljenje pa je Mirkovu fotografiju podijelila na svom profilu te napisala: “Ponosna na supruga!”

 

 

Miroslav nerijetko pomaže bliskim ljudima iz svog života kada je riječ o tjelovježbi, a učinkovitost njegovih treninga najbolje je uvidjela upravo supruga. Indira već dulje vrijeme pokazuje rezultate treninga s Miroslavom, a na figuri joj mogu pozavidjeti mnogi.

Karizmatična pjevačica u više je navrata istaknula kako u rasporedu uvijek nađe vremena za tjelovježbu. U prilog joj ide i činjenica da u svom domu ima kućnu teretanu. Udvoje je sve lakše, a supružnici tijekom treninga pronalaze vremena i za zabavu. Indira rado pratiteljima na društvenim mrežama dijeli savjete za pravilno izvođenje vježbi. Šaljivu stranu u teretani pokazao je i Miroslav kada je uslikao iscrpljenu Indiru nakon treninga. “Značim ubije me u treningu i još to zabilježi”, napisala je ispod fotografije Indira.

Foto: Jure Perišić
Foto: Jure Perišić
Foto: Jure Perišić
Foto: Jure Perišić
Foto: Jure Perišić
Foto: Jure Perišić

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.