Savršena linija

Sjećate se Brankice iz BB-a? Njen Instagram vrvi izazovnim fotkama

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
15.06.2018.
u 14:31
Nakon izlaska iz Big Brothera u kojem je sudjelovala prije 13 godina, odselila se najprije u Dubai, a zatim u Barcelonu.
Pogledaj originalni članak

Brankica Čonda bila je natjecateljica druge sezone Big Brothera u kojoj je pobjednik bio Hamdija Seferović. Makaranka je u showu izdržala dvadeset dana i tada su je gledatelji izbacili iz realityja.

Nakon showa preselila se u Dubai i radila je najprije kao model, event-menadžerica, agentica za nekretnine i kao osobna trenerica. U Dubaiju je provela devet godina, a prošle godine zbog ljubavi i posla preselila se u Barcelonu.

 

 

 

 

 

Prilagodba Barceloni prošla joj je mnogo lakše nego prilagodba Dubaiju, a u slobodno vrijeme u Španjolskoj je učila jezik i plesala balet kojim se bavila šest godina, ispričala je lani za Story.

Na Instagramu Brankica često objavljuje fotografije na kojima je gola i u izazovnim pozama, a za njenu savršenu figuru zaslužni su redoviti  treninzi, joga i balansirana prehrana iz koje je izbacila crveno meso.

 

 

U posljednje vrijeme sve više je u rodnoj Makarskoj iz koje redovito šalje seksi razglednice svojim pratiteljima na Instagramu.

Foto: DPA/PIXSELL
elle Macpherson
Foto: DPA/PIXSELL
elle Macpherson
Foto: DPA/PIXSELL
elle Macpherson
Foto: 'Doug PetersPress Association/Pix'
'Elle MacPherson arriving at the Louis Vuitton Bond Street Maison After Party at the Old Sorting Office, Holborn, London. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Instagram
Elle MacPherson
Foto: Press Association/Pixsell
Elle MacPherson
Foto: Twitter Screenshot/Youtube
elle macpherson

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

SX
sudbina x
15:34 15.06.2018.

Ha hahaha pa svi znamo što ovakve rade u Dubaiu...

Avatar ivo587
ivo587
15:30 15.06.2018.

osobna trenerica nekom arapskom mantijašu trenira mu onu stvar.

SX
sudbina x
15:39 15.06.2018.

Mnoge hrvatice odlaze u Dubai a znamo i zašto...

Još iz rubrike Showbiz