KOMENTIRAO JE

Siniša Vuco prošle godine je vrijeđao Dinu Jelusića i ovo je rekao: Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći k****

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL, YouTube Screenshot
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: HRT
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Instagram
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
vuco
27.07.2021.
u 19:37
Neki su se nakon toga prisjetili kako je u listopadu prošle godine Vuco izvrijeđao Dinu kada je gostovao u Podcast Inkubatoru.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski glazbenik Dino Jelusić (29) posljednjih godina izgradio je fantastičnu inozemnu karijeru, a danas je stigla nova potvrda njegove kvalitete. Naime, legendarna britanska grupa Whitesnake, čiji su članovi među najpoznatijim rokerima u povijesti, objavila je na svojim stranicama kako je Dino njihov novi član. Neki su se nakon toga prisjetili kako je u listopadu prošle godine Vuco izvrijeđao Dinu kada je gostovao u Podcast Inkubatoru. 

"Njegovo pjevanje je fenomenalno. Čak ima i emociju koja bi mogla biti veća, ali mislim da on nije puno inteligentan. On dolazi u emisiju hrvatske dalekovidnice i unaprijed govori: 'Ja nisam baš naučio tekst Dine Dvornika.' Jel on lud? Jeste vi normalni?" kazao je Vuco u razgovoru za Podcast Inkubator i nastavio:

"Kad on bude zvijezda ja ću si odsjeći k**** koji je veći od ove boce i bacit ću ga pasima. Ja sam to rekao i za Zorana Mišića. To su instant proizvodi". Vuco se nakon toga strašno naljutio i nije htio više pričati o njemu. 
Dino je nakon toga reagirao na svojem Facebook profilu. 

 

"Dakle, Siniša Vuco progovorio o meni. Ovo je zlato. Obavezno poslušati do kraja. Ovo je sve. Uljepšalo mi dan hahahaha. Psihički nestabilni neinteligentni debil koji ako postane zvijezda Vuco si je spreman odrezati pimpeka. Pobjeda!!! Vuco ti si kralj svemira", napisao je tada Dino i podijelio isječak iz videa.

Podsjetimo, grupa Whitesnake jutros je objavila kako će na proljeće 2022. godine krenuti na turneju s grupama Europe i Foreigner, a uz rasporede koncerata izrazili su zadovoljstvo jer je njihov novi član Dino Jelusić. 
 

– Apsolutno sam oduševljen što mogu pozdraviti dolazak u grupu iznimno talentiranog Dine Jelusića. Pratimo ga još otkad smo prije dvije godine zajedno svirali u Zagrebu. Jako će vam se svidjeti – izjavio je David Coverdale, frontmen grupe Whitesnake.  Podsjetimo, Jelusić je na koncertu na Šalati tada nastupio sa svojim bendom Animal Drive kao predgrupa Whitesnakeu, a poveznica je sa slavnom grupom i to što što njihov gitarist Joel Hoekstra svira s Dinom u grupi Trans Siberian Orchestra.

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

NA
navijeke
20:42 27.07.2021.

Sad je vrijeme da se svi zajedno potrudimo i Vuci skupimo novac za pošteno povećalo i škarice za nokte kako bi potvrdio da je čovjek od riječi.

TS
tsomething
20:37 27.07.2021.

Vuco zapravo nije pogrijesio. Dino u Hrvatskoj nikad nece postati zvijezda jer u Hrvatskoj su zvijezde oni koji pjevaju cajke. - Svaka cast Dini, fakat ima glascinu i ovo je veliki zasluzeni uspjeh. Sretno!

TR
tratincica68
21:04 27.07.2021.

ajde vuco rizi tu gusjenicu.budi faca bar 1 put