Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Željan podijelio svoju stranu priče prekida sa Samantom: Često je znala planuti, a ovim me jako povrijedila

Foto: RTL, Facebook
1/7
27.07.2021.
u 18:00

Podsjetimo, Bračanin je na Facebooku krajem prošlog mjeseca obznanio kako više nije u vezi sa Samantom Knežević koja je također bila natjecateljica u ovom RTL-ovom showu i bila je kandidatkinja na farmi Nevena Landeka.

Ljubav Željana Arnerića i Samante, bivših sudionika showa "Ljubav je na selu" nije dugo potrajala i  Željan je krajem lipnja objavio kako su prekinuli jer su im se stavovi o životu razlikovali i to ih je udaljilo.

Sada je odlučio otkriti još poneki detalj o prekidu.

- Ona je često znala planuti, odlučio sam da je bolje prekinuti. Bili smo prijatelji neko vrijeme, ali sada više ni to nismo - kazao je Željan za RTL.hr. 

Kazao je i da ga je Samanta jako povrijedila, zbog čega ju je blokirao na društvenim mrežama

- Samanta me baš jako povrijedila zadnjim našim razgovorom, nakon toga sam je čak i blokirao na društvenim mrežama… Ali nikad se ne zna… - tvrdi Arnerić  i dodaje da ne vjeruje da će se on i Samanta pomiriti. Rekao je ipak kako je osoba koja ne zamjera drugima. 

Podsjetimo, Bračanin je na Facebooku krajem prošlog mjeseca obznanio kako više nije u vezi sa Samantom Knežević koja je također bila natjecateljica u ovom RTL-ovom showu i bila je kandidatkinja na farmi Nevena Landeka. - Željan više nije u vezi - napisao je na svom Facebook profilu i dobio puno upita zašto je pukla veza između njega i Samante i jedan od pratitelja posumnjao je kako je ljubomora bila krivac prekida, ali Željan to negira. - Razlozi su što imamo sasvim različita gledišta na život. Ona recimo ne voli djecu i ne želi ih nikada imati - objasnio je Željan.

VIDEO Vatrena buktinja na poznatom domaćem festivalu: "Vjerujemo da je ovo djelo ljubomornog i zlog uma"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije