Gola privlačnost

Show u kojem su svi goli podijelio je publiku: To je užas!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
gola privlačnost
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: screenshot
14.04.2019.
u 11:44
Britanska verzija showa "Gola privlačnost" trenutno se prikazuje na RTL Livingu.
Pogledaj originalni članak

Britanski reality show "Gola privlačnost", koji se prikazuje na RTL Livingu, a u kojem natjecatelji traže partnere i pri tome su goli,
podijelila je gledatelje u Hrvatskoj. 

U našoj anketi koju smo postavili čitateljima njih 52,3 posto izjasnilo se kako je ovakav show užas, dok ih je 11,76 posto reklo da je show super. Njih 17,19 posto izjasnilo se kako im koncept zvuči zanimljivo i show će pogledati, dok njih 18,74 posto kaže kako ne gledaju nikakve slične emisije.

U svojim komentarima publika je također podijeljena oko ovog show, većina ne može vjerovati da se ovakvo što prikazuje na televiziji te dodaju kako je to grozan format i pitaju se što je sljedeće što će se smisliti. Drugi pak kažu da ih ne čudi ovakav format i u jednom komentaru tako piše:

- Ako je show već tako otvoren, onda je ovo najpoštenija i najbolja verzija - potpuno goli, bez skrivanja i iznenađenja. Treba imati 
hrabrosti skinuti se i znati da će te odmah od glave do pete "pregledati" milijunski auditorij, gledalište, TVV ekipa i što je najgore  potencijalni partneri odnosno partnerice koji će otvoreno komentirati čak i izgled tvog spolnog organa. I još se trebaju ležerno i opušteno ponašati. Svaka im čast na tome, ima eto ljudi koji i to mogu. Kod nas u Hrvatskoj takvu emisiju bi zbog puritanizma bilo nemoguće realizirat.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 12

AV
avalon22
12:17 14.04.2019.

Ne znate vise sto bi sa sobom od obijesti, bolesnici jedni!

Avatar Le-Freak
Le-Freak
13:04 14.04.2019.

Meni se to ne gleda. Ustvari zena mi dozvoljava samo da gledam kada se pokaze gol muskarac, kada je zensko onda mi neda, zatvara mi dlanom oci ili pali drugi kanal... svadja, ljutnja... Tako da mi se ne gleda.

JU
juma
12:44 14.04.2019.

Idiokracija u svom punom sjaju.