znojna i zaljubljena

Severina objavila fotografiju bez trunke šminke iz busa: 'Ne može vam nitko ništa'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
31.08.2019.
u 15:45
Splitska pjevačica Severina sprema se za večerašnji koncert u Leskovcu.
Pogledaj originalni članak

Rado i često pozira za svog supruga Igora Kojića, a ovog puta Severina je njihovom zajedničkom fotografijom iz busa uoči koncerta u Leskovcu oduševila mnoge pratitelje.

Pokazavši lice bez trunke šminke oduševljenje fanova vidljivo u komentarima je raslo iz trenutka u trenutak. U samo dva sata fotografija je prikupila gotovo 20 tisuća lajkova.

Foto: Instagram

"Izgledate kao da imate 18 godina", "Ne može vam nitko ništa, jači ste od sudbine", "Idete na maturalac vas dvoje iz 4C", "Predivni ste", "Koji slatkiši", "Prekrasna Dalmatinka", samo su neki od komentara ispod fotografije na kojoj bračni par pozira u prepunom busu javnog linijskog prijevoza.

Podsjetimo, nakon što su Severina i njen menadžer Tomica Petrović prekinuli svoju dugogodišnju suradnju dugo se nagađalo tko će zauzeti Petrovićevo mjesto.

Pisalo se i kako je za Severininu karijeru sada zadužen njen suprug Igor Kojić, ali danas je stigla i potvrda kako se o njenoj turneji i nastupima sada brine Alen Ključe. O početku suradnje s pjevačicom Ključe se osvrnuo na Facebooku i napisao:

- Godinama sam bio njezin suradnik tijekom kojih sam joj odradio nekoliko koncerata no posljednjih nekoliko mjeseci razgovarali smo i o nadolazećoj regionalnoj turneji. Ona će naravno biti napravljena prema Severininim standardima koji su, ako se prisjetimo prijašnjih turneja, itekako visoki.  Slijedom toga dogovorili smo i stalnu suradnju jer je riječ o jedinom izvođaču koji ima viziju, koja je profesionalac poput  inozemnih zvijezda s kojima radim, a ono što mnogi koji su radili s njom mogu potvrditi, jest da je Severina najbolji čovjek kojeg su upoznali. - napisao je.

Početkom mjeseca, pjevačica je nastupila u Zadru gdje ju je po prvi puta pratio novi menadžer.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

GM
gmižić
16:36 31.08.2019.

Dajte x filmić stavite da nema zabune....

Avatar Bell940
Bell940
16:26 31.08.2019.

Koga vi to farbate

Avatar Asterix
Asterix
16:06 31.08.2019.

Bez šminke ali ne i bez fotošopa.