Uživa na odmoru

Prepoznajete li poznatu Hrvaticu? Usporedili su je sa Sophijom Loren

Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
Sandra Perković
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram
Sandra Perković
05.07.2020.
u 18:00
Naša proslavljena atletičarka Sandra Perković odmara se na Visu i s ovog otoka poslala je i razglednicu svojim obožavateljima.
Pogledaj originalni članak

Zbog pandemije koronavirusa odgođena su i brojna sportska natjecanja pa ove godine sportaši imaju više slobodnog vremena nego što su planirali. Bez obzira na otkazivanja naša atletičarka Sandra Perković i dalje se trudi ostati u formi i redovito vježba, a sada se nagradila odmorom na obali. Prva postaja bio je Split nakon kojeg se Sandra uputila na Vis i posjetila je Modru špilju i na Instagramu je objavila fotografiju zbog koje su je neki obožavatelji usporedili sa slavnom filmskom divom.

Na fotografiji na kojoj nosi veliki bijeli šešir koji je štiti od sunca Sandra izgleda predivno, zaključili su to njezini obožavatelji i usporedili su je sa Sophijom Loren. Nedavno je proslavila 30. rođendan i rekla kako je dijete u njoj i dalje prisutno i zahvalila se svim divnim ljudima kojima je okružena.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Sandra Perković
Foto: Instagram
Sandra Perković
Foto: Instagram
Sandra Perković

- Lete, lete godine, a tek je trideseta. Možda više nisam više “klinka”, ali dijete u meni i dalje se igra. S vremenom naučiš da život čine male stvari , puno veselja i dobri ljudi. Ovakva kakva jesam ponosna sam što je moj život satkan upravo od takvih “sitnica”! Sretna sam što je moj život ispunjen dragim ljudima, divnim čudima i prekrasnim momentima! - rekla je na svoj rođendan. 

Sandra je već dugo u vezi sa svojim trenerom Edisom Elkasevićem i iako se lani šuškalo kako je par prekinuo jer je Sandra neko vrijeme prestala objavljivati njihove zajedničke fotografije, ali sportašica je to demantirala i rekla kako je Edis jednostavno osoba koja se ne voli fotografirati.

VIDEO Vatreni čiji su brakovi završili razvodom

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.