JUTROS U BEOGRADU

Preminuo poznati pjevač Sinan Sakić!

Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot
01.06.2018.
u 10:11
Jedan od najpoznatijih pjevača narodne glazbe iz bivše Jugoslavije prošle godine imao je operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su liječnici nakon pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Sinan Sakić preminuo je rano jutros u 62. godini u Beogradu nakon borbe s teškom bolešću. Jedan od najpoznatijih pjevača narodne glazbe iz bivše Jugoslavije prošle godine imao je operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su liječnici nakon pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre.

Prije nekoliko dana trebao je biti prebačen u Padovu, gdje je planirana transplantacija. Nažalost, bitku s teškom bolešću poznati pjevač ipak je izgubio.

– Otišla je moja ljubav, osjećam se mrtvo. Ne znam što da sada radim. Vrlo sam ljutita i dalje, bijesna sam zbog svega, molim vas, kuća mi je puna, to je sve što vam mogu sada reći. Hvala vam – kazala je Sinanova supruga Sabina za Blic.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 181

NM
nemirno more
10:51 01.06.2018.

iskrena sućut obitelji...

DU
Deleted user
10:29 01.06.2018.

Zašto? Sinan je bio jedan od najpoznatijih pejvača narodne glazbe. Ti si vjerojatno neki klinac koji nemaš pojma tko je on bio. Legenda od pjevača

DI
Direkt
10:26 01.06.2018.

Slavili smo uz Sinana nekada,a onda su naišli Tupsoni. Sada će mo ga pljuvati umjesto da izrazimo sućut.