nova sezona

Poznato je i 13 mentora koji će zablistati s poznatima u showu 'Ples sa zvijezdama'

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
08.02.2023.
u 18:05
Svaka zvijezda dobit će svog mentora, profesionalnog plesača ili plesačicu koji će ih pripremiti za plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici u emisijama uživo na Novoj TV. Nova sezona hit showa donosi brojna poznata imena, no i neka nova lica iz plesačkog svijeta koja će nas tek osvojiti svojom plesnom energijom
Pogledaj originalni članak

Pripreme za novu uzbudljivu i glamuroznu sezonu popularnog showa ''Ples sa zvijezdama'' su u tijeku, a ovog proljeća show otkriva i neka nova plesačka imena.

Svaka zvijezda dobit će svog mentora, profesionalnog plesača ili plesačicu koji će ih pripremiti za plesni podij, te s kojima će skupa zasjati na pozornici u emisijama uživo na Novoj TV. Nova sezona hit showa donosi brojna poznata imena, no i neka nova lica iz plesačkog svijeta koja će nas tek osvojiti svojom plesnom energijom.

I u ovoj sezoni ulogu mentora prihvatili su profesionalni plesači i plesačice: Paula Tonković, Gabriela Pilić, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Ivan Jarnec, Helena Naletilić.

Paulu show jako veseli tim više što već godinama nije aktivni natjecatelj te kaže: ''Zahvaljujući Plesu sa zvijezdama mogu se zaista izguštati u plesu i prisjetiti se kako je to biti aktivan plesač''. Pobjednica pretprošle sezone Gabriela otkriva: ''Za mene ovaj show znači veselje, uzbuđenje, akciju, izazov i osjećaj pripadnosti jednoj velikoj obitelji i jako sam sretna i ponosna da sam ponovno dio te priče.'' Helena Janjušević bila je prošle sezone nadomak pobjedi, a ususret novoj kaže: ''Cilj mi je uvijek pratiti tempo svog partnera i izvući najbolje od njega, ali voljela bi da smo čim dulje u showu kako bi pokazali sve što smo pripremali.'' I Helena Naletilić rado se prisjeća prošle sezone, a za novu najavljuje: ''Očekujem puno kvalitetnog plesa, treninga, pozitivne energije i smijeha. Nadam se da ćemo partner i ja zajedno uživati u nastupima i savladavanju novih plesnih vještina.''

Veći uspjeh u odnosu na ranije očekuje mentor Mateo Cvenić: '' Želim napraviti veći uspjeh u showu nego prethodnih godina i nadam se da će partnerica biti pobjedničkog mentaliteta.'' Marko Mrkić kaže da svaka sezona donosi nešto svoje, no da im se uvijek raduje, a ususret novim izazovima kaže: ''Treću sezonu za redom imam super sreću s partnericom - i ova je s autom, tako da je to ogroman plus. Ja njoj ne prigovaram za prestrojavanje, ona mene sluša u dvorani, tako da se super slažemo.'' Mario Ožbolt kaže kako ove sezone ima neki dobar osjećaj te dodaje: ''Taj me osjećaj još nije prevario.'' Plesač i mentor Ivan Jarnec sretan je da se ekipi Plesa pridružio i ove sezone: ''Smatram da sam dosta stvari u vezi showa naučio prošle sezone i da nisam toliko zelen. Još ne znam što mogu očekivati, ali znam da će svaka emisija imati poruku i emociju koju želim da gledatelji prime i osjete.''

U show nam se vraćaju Ela Romanova i Damir Horvatinčić. ''Super je osjećaj biti opet u Plesu sa zvijezdama, jako mi je drago da sam opet dio ovog projekta u kojem upoznaš neke nove rasplesane i vesele duše'', rekao je Damir, a povratku se jako veseli i Ela. ''Voljela bih da zajedno s partnerom uspijemo stvoriti nešto što će na ljude ostaviti dobar dojam i da stvarno "zaplešemo", iskrena je Ela.

Nova sezona donosi nam i nove mentore pa će tako svoju zvijezdu za borbu do pobjede mentorirati i Rebecca Krajnović, Patrik Seretin i Jakov Bjelac. Rebeccu je publika već imala priliku zamijetiti kao plesačicu u raznim zabavnim emisijama Nove TV, no ovaj put dolazi kao mentor jedne od zvijezda u showu ''Ples sa zvijezdama''. ''Volim ovaj show i uživala sam biti dio plesne trupe. Volim izazove, sretna sam da mi se ostvarila želja postati i mentorica'', govori Rebecca koja je u prošloj sezoni nastupila, osim kao članica plesne trupe, i kao mentorica Asimu Ugljenu u jednoj epizodi. Patrik Seretin se još kao dječak zaljubio u ples, potom nizao i brojne uspjehe na plesnim natjecanjima, a sada poručuje gledateljima: ''Nadam se da ćete uživati i da će se možda netko baš kao i ja zaljubiti u ples gledajući ovaj show.'' Kao mentor pridružuje se i Jakov Bjelac koji kaže: ''Jako mi je drago što sudjelujem u ovom projektu, nestrpljiv sam i spreman na sve izazove i nova iskustva.'' Podsjetimo, zvjezdanu postavu nove sezone ''Plesa sa zvijezdama'' čine: Alen Liverić, Ana Zaninović, Dario Zurovec, Daria Lorenzi Flatz, Deniss Grgić, Emilija Kokić, Fran Lauš, Frano Ridjan, Marco Cuccurin, Maja Drobnjaković, Mario Mandarić, Petra Kurtela i Tara Thaller.

VIDEO Više od 60 godina Ćiro je bio vjeran i odan svojoj Zdenki koju je upoznao kad je bila maturantica

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz