NEOČEKIVANI POTEZ

Pjevačica ničim izazvana pokazala grudi u programu uživo, publika u studiju u šoku

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
08.07.2021.
u 20:30
Poznata meksička pjevačica i glumica Niurka Marcos (53) gostovala je na nacionalnoj televiziji te je govorila kako je provela odmor, a razgovor je završila neočekivanim potezom.
Pogledaj originalni članak

Poznata meksička pjevačica i glumica Niurka Marcos (53) gostovala je u emisiji 'De Primera Mano' voditelja Gustava Adolfa Infantea. Pjevačica i glumica u emisiji je prepričavala događaje s odmora na poznatoj nudističkoj plaži Zipolite u Meksiku. Ona se na toj plaži fotografirala u toplessu i sve je objavila na društvenoj mreži Instagram, ali je ipak pazila na primjerenost fotografija cenzurirajući dijelove tijela zbog kojih bi njezine fotografije mogle biti obrisane s društvene mreže.

Voditelj Infante vidio je fotografije i pohvalio njezinu figuru te naglasio kako dobro izgleda unatoč svojim godinama. Nakon što su razgovor priveli kraju te se bližio trenutak rastanka, Marcos se odlučila za neočekivan potez. Naime, ona se u programu uživo, u koji se javljala iz svog doma, odlučila u potpunosti raskomotiti. Tako da je ničim izazvana izbacila gole grudi.

Studijem se prolomio vrisak. Režija je pokušala spasiti situaciju te su najbrže moguće prebacili na drugi kadar, a voditelj se na samom kraju emisije ispričao gledateljima. Dodajmo i da je kasnije medijima rekao da mu nije bilo ni nakraj pameti da bi se moglo tako nešto dogoditi. Inače, radi se o emisiji koja se emitira na nacionalnoj televiziji u 13 sati.

Ova meksička zvijezda kubanskih korijena javnosti je postala poznata po ulogama u serijama i sudjelovanjem u realityju Big Brother Mexico 2004. godine, a nakon toga se okušala i u pjevanju te je imala i vlastiti show. Inače, iza sebe ima tri braka te je i majka troje djece.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar FrancJunior
FrancJunior
22:07 08.07.2021.

E da je ruzna...jeste...e da je stara....jeste....e da je poznata....nije! Sirotica Bozja...

JO
Jose Oklahoma
20:57 08.07.2021.

Tko je ova muškobanjača?

MA
Makabej
09:51 09.07.2021.

Poznata?e... Kakva kobila je ovo...