astro analiza

Pjevač neće moći izbjeći skandal zbog jedne osobe, a mogući su i problemi sa suprugom

Foto: Fabrizio Bensch/DPA/PIXSELL
International Music Award (IMA)
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
International Music Award (IMA)
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
International Music Award (IMA)
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
International Music Award (IMA)
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
International Music Award (IMA)
05.10.2020.
u 07:00
Fizička energija mu je neiscrpna, ali je lijepo kontrolira, kao što kontrolira sve što radi: studiozno, promišljeno, do savršenstva po njegovim kriterijima. Osoba je koja održi obećanje i na ugodan način dominira.
Pogledaj originalni članak

Svjetski poznati glazbenik, producent i tekstopisac Sting rođen je kao Gordon Matthew Sumner. U 80-ima bio je najšarmantnija rock-zvijezda. Bio je vokal čuvene grupe The Police, glumio je u filmovima. Za svoje tekstove dobio je brojna priznanja i 2000. proglašen je najboljim muškim vokalom te je dobio nagradu Grammy.

Otac mu je isprva bio mljekar te je kasnije napredovao, a majka frizerka. Omogućili su mu sate klavira, a Sting je sam učio svirati gitaru, od koje se desetljećima ne odvaja. Prva supruga, kao i sadašnja Trudie Styler glumice su. Sting obožava šah, prakticira meditaciju i podržava život u skladu s prirodom, aktivan je u kampanji za zaštitu prirodnih resursa: šume, zrak, voda. Voli Italiju, a u Toscani posjeduje vinograde i proizvodi vrhunska vina s imenima njegovih pjesama: Roxanne, When We Dance, Casino delle vie, Sister Moon... Osim vinove loze uzgaja i masline, proizvodi med i organsku hranu, a na imanju često održi koncert i ugosti svjetske zvijezde poput Zuccherra.

Sa sobom vodi osobnog kuhara koji već godinama kuha za njega i njegovu obitelj. Sting je po karakteru vrlo sličan svojem ocu i upornim radom zaslužio je sve što je postigao. Nenametljivo je uporan, a na sceni je toliko karizmatičan da ne mora glumiti. Poput vrhunskog vina, on izgleda odlično za svoje godine i uživa u načinu života koji sam kreira, sa suprugom koja ga podržava. Ozbiljan je u svakoj situaciji. Fizička energija mu je neiscrpna, ali je lijepo kontrolira, kao što kontrolira sve što radi: studiozno, promišljeno, do savršenstva po njegovim kriterijima.

Osoba je koja održi obećanje i na ugodan način dominira. Njegova je misija u životu da učini svijet boljim mjestom za život, a osobno da postane besmrtan s onim što je u životu napravio - to je već za života postigao. U 2021. godini očekuju ga veliki nastupi uživo, još jedna glumačka uloga (vjerojatno će glumiti samoga sebe), ali neće moći izbjeći skandal zbog poznate osobe s kojom će morati preispitati ili prekinuti odnos. Mogući su problemi sa suprugom.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.