slijepo vjeruje

Ornela Vištica otkrila tajnu besprijekornog tena: Podijelila je detalje svoje rutine, a tvrdi joj ovo najviše pomaže

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ornela Vištica
Foto: RTL
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ornela Vištica
Foto: Instagram
18.01.2022.
u 22:00
Vištica slovi za jednu od najljepših glumica u regiji, a mnogi se dive njenom besprijekornom tenu. Ornela je sada odlučila otkriti i kako njeguje svoje lice. Osim toga, otkrila je i da rijetko kad jede slatkiše.
Pogledaj originalni članak

Mostarska glumica Ornela Vištica (32) na društvenim mrežama ponekad dijeli savjete i detalje iz privatnog života. Vištica slovi za jednu od najljepših glumica u regiji, a mnogi se dive njenom besprijekornom tenu. Ornela je sada odlučila otkriti i kako njeguje svoje lice. Osim toga, otkrila je i da rijetko kad jede slatkiše.   

"Jedna gospođa me nedavno pitala koje preparate koristim za lice?  Nema tajne, osim što slijepo vjerujem u moć limuna. I da, rijetko kad jedem slatkiše! Kreme opet rijetko koristim, osim kao podlogu za make up, nakon predstava šminku skidam uglavnom bademovim uljem, a obožavam piling s malim vrućim ručnikom, prije spavanja. Vrlo jednostavno. Btw. Ovo su moji limuni, pa mi je posebno drago podijeliti fotografiju. Pola limuna, limunada i koža besprijekorna, naravno bez šećera! " napisala je glumica koja je mnoge oduševila ulogama u serijama kao što su 'Vatre ivanjske" i "Larin izbor".

 

Podsjetimo, glumica je nedavno na Instagramu podijelila objavu koju je naslovila  "O Hercegovini i Hercegovcima" te je iznijela svoje stavove na ovu temu. 

- Svašta sam znala pročitati i činjenica postoji kako se rade podjele i predrasude u društvu prema mjestu rođenja i stvara određeni animozitet. Rođena sam u Hercegovini i pri dolasku u Zagreb, sam upisala fakultet na osnovu onoga što sam tada zaokružila na papiru, što sam pripremila za taj ispit , jednako kao i tisuće njih tad, koji su rođeni u raznim gradovima. Bez ikakvog problema upisana. Kad sam došla na ispit na Akademiji, ( tri mjeseca nakon) osjećala sam sigurnost jer sam tad već upisala kroatistiku. Na ispitu za glumu, prvo su tražili od mene Krležin monolog, a tek kasnije sam izgovorila mjesto svog rođenja. Mogla sam birati što studirati, nikoga ništa nisam morala moliti. Ponude za snimanje, za posao sam uvijek mogla birati, znala sam imati po dva ugovora ispred sebe i razmišljati koji potpisati…- napisala je Ornela i u nastavku se osvrnula na to kako nije važno gdje ste rođeni već je važno kakva ste osoba.

-  Ponašanje, rad, suze, odricanje, poštena predanost i ljubav jer volim ono što radim, me uvijek vodila i vodi kroz život. Možete biti rođeni u Africi, Hercegovini, u maloj ulici, trošnoj kućici ili u visokom neboderu no samo predanim radom, (i sposobnošću) možete postići sve što želite. Život je borba , a najkvalitetniji postaju i opstaju gdje god bili rođeni. - poručuje glumica. 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji glumačkog ostvarenja godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HU
Humbleandhonest
01:13 19.01.2022.

Dakle, odakle početi? Hvaliti se kako je svojedobno upisala kroatistiku, a nepismena. Toliko nepotrebnih riječi na krivim mjestima. Ispred zareza praznina! Moćnih li spomenutih uloga poput one u Larinom izboru! Lijepa je i to joj je valjda pomagalo, ali kao glumica toliko loša da je negledljiva. Tako uštogljena, neprirodna, baš uvijek djeluje amaterski. Dakle, kao glumica: Ornela Ništica.