s obitelji

Novi život Ide Prester: Donijela važnu odluku i otišla iz Beograda

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Facebook
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Facebook
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Instagram
17.07.2020.
u 16:31
Njihov dogovor od početka zajedničkog života bio je da će živjeti između njegovog Beograda i njezina Zagreba.
Pogledaj originalni članak

Hrvatska voditeljica i pjevačica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim i sinovima Riom i Rokom već nekoliko godina živi u Beogradu, no sada su se odlučili na važnu odluku.

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL
Ida Prester
Foto: Facebook
Foto: Screenshot
Ida Prester
Foto: Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Ida Prester
Foto: Marko Dimic/PIXSELL
Ida Prester

Naime, bračni par se preselio u Zagreb. Odluku o preseljenju donijeli su još početkom godine. Njihov dogovor od početka zajedničkog života bio je da će živjeti između njegovog Beograda i njezina Zagreba.

I dok Ida Prester već priprema projekt s voditeljicom Nove TV Mijom Kovačić, poduzetnik Ivan Peševski otvorio je tvrtku.

"Još od Rokovog rođenja imam dogovor s mojim Vanijem da će nam se baze izmjenjivati. Šest godina smo proveli u Beogradu, bome sam se naputovala. Sad je došlo vrijeme za Zagreb. Za oboje je puno praktičnije da smo s djecom tu. Što ne znači da iz Zagreba nećemo često ići za Beograd. Meni je ostatak benda tamo, mužev restoran, djed i baka s muževe strane, hrpa prijatelja, mala sestrična Dea za koju su Roko i Rio jako vezani..", otkrila je za Gloriu Ida. 

Još uvijek nisu donijeli odluku hoće li život u Zagrebu biti tek privremeni, a Idu najviše veseli što je sada napokon bliže svojim roditeljima. Kako je rekla, brat joj živi u Stockholmu, pa su i roditelji ostali sami.

"Roko čim ugleda baku prelazi na čisti purgerski, tako starinsko zagrebački ni sa mnom ne priča. Klincima je stvarno svejedno, bar zasad. Toliko su proveli vremena već u Zagrebu da imaju svoju ekipu, malog susjeda Davida od kojeg su nerazdvojni, omiljeni parkić u Dalmatinskoj ulici.. Zagreb je njihov grad, kao i Beograd", kazala je Ida.

Kako je rekla, njihova odluka nema nikakve veze s trenutnim događanjima u Beogradu, jer su još početkom godine u vrtiću koji pohađaju Roko i Rio najavili da dječaci neće dolaziti do ljeta.

"Glavu gore, kad padnemo, odmah na noge i guraj dalje. Moja omiljena rečenica je - tko te pita? Imaš djecu, imaš odgovornost, ti si im uzor, tko te pita je l' možeš ili ne možeš - moraš! Moramo smisliti skroz nove strategije, učiti nove stvari, prekvalificirati se, preseliti se.. Nitko nije prestar za nov početak", poručila je Ida Prester.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

UM
Uman104
16:58 17.07.2020.

kaj je, malo trta od covid-a ?? :-)

EE
eem
17:07 17.07.2020.

Ma daj nas ne farbaj. Prestrašili ste se Covida, naš zdravstveni sustav je bolji i praktičniji (onaj koji je badava) a bit će i za privatnika (doktora). Do nedavno si hvalila zdrav život na nekakvoj planini Rudnik, sad vam je i Zg dobar. Aj u q

GP
gprskalo
17:09 17.07.2020.

tko je ova

Još iz rubrike Showbiz