objavila snimku

Nives Celzijus podivljala na poznatog TV voditelja: 'Prestani više!'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regović/Pixsell
04.08.2019.
u 14:40
Nives Celzijus u oskudnom izdanju odlučila je snimiti selfie u prirodi, no sve je pokvario njezin prijatelj Dalibor Petko koji je Nives poprilično uzrujao.
Pogledaj originalni članak

Tko se tuče taj se voli, izreka je koja vrijedi u slučaju Nives Celzijus i Dalibora Petka. Naime, pjevačica je slobodan vikend odlučila provesti u prirodi s poznatim TV voditeljem na kojeg se na kraju poprilično naljutila.

Nakon reda smijeha i zabave oskudno odjevena Nives odlučila je zauzeti pozu za savršeni selfi. Dok se ona namještala Petko ju je izenanda zalio vodom što je uzrujalo pjevačicu.

- Jedna od prigodnih situacija kada se koristi riječ "odjebando"... Pokušavate uhvatiti idealan selfie, a onda se pojavi Dalibor Petko i naravno, sve pokvari - napisala je Nives u opisu snimke u kojoj viče 'prestani' i 'odjebando' što je ujedno i naziv njezinog novog singla.

Snimka je nasmijala njezine pratitelje. - Najbolji ste. Umirem od smijeha s vama - poručili su im fanovi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

IC
ICCO
18:34 04.08.2019.

Bilo bi lijepo znati što o ovom špricanju misli Veljača ali i Karleuša, mislim krajnje je vrijeme..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:25 04.08.2019.

Namjestala se za selfie???? Bez telefona u ruci?

Avatar links
links
15:11 04.08.2019.

Ja telim biti fan od Petka, buuuahahhahahah